Как да се сдобиете с повече пари

Парите са енергия като всичко останало. Така, както молите Бог да ви дари с лечебната си енергия, можете да го помолите да направи така, че парите да потекат...

737 0

Парите са енергия като всичко останало. Така, както молите Бог да ви дари с лечебната си енергия, можете да го помолите да направи така, че парите да потекат към вас. Ангелите ви призовават да гледате на тях като енергия, която заслужавате да получите. Ако ви е трудно да получавате и се боите от изобилието, ще е трудно за ангелите да ви го осигурят.
Замислете се за вашето отношение към парите. Много хора казват: „Когато спечеля от лотарията, животът ми ще бъде по-добър.“ Ако сега някой почука на вратата ви или ви спре на улицата с пълна торба с пари, какво бихте направили? Бихте ли приветствали това изобилие в живота си? Или просто бихте замръзнали на място с думите: „Къде е уловката?“ Именно тази нагласа спира помощта на ангелите! Изхвърлете този изтъркан въпрос от речника си. Бъдете готови да получите пари под всякаква форма и по всевъзможни начини.
Изпробвайте следващото упражнение:
• Вземете една банкнота, без значение от номиналната й стойност, и си пригответе химикалка и лист хартия. Успокойте се и се свържете с вибрацията на парите. Вземете банкнотата в ръце или внимателно я погледнете.
• След това се запитайте: „Как ме карат да се чувствам?“ Запишете всичко, което ви дойде наум, дори и ако ви се стори неуместно, за да го прочетете по-късно. Обърнете внимание на реакциите на тялото си, на всички образи, които изплуват в ума ви, и на всички думи, които чувате. Запишете ги.
• После си задайте въпроса: „Как се отнасям към парите?“ Отново запишете всички мисли, чувства и образи, които се появят във вас.
• Най-накрая попитайте: „Как мога да имам повече от тази банкнота?“ Вслушайте се в отговора на парите.
• Поучете се от това свое преживяване, за да можете в бъдеще да промените възгледите си. Следвайте напътствията на&нгелите, без да се чувствате неловко. Заслужавате да бъдете подсигурени, богати и успели. Ангелите знаят, че вие сте по-здрави и щастливи, когато земните ви нужни са задоволени.

Универсален чек
Създаването на ваш универсален чек е начин да утвърдите желанието си да получите определена парична сума. Не е нужно този чек да изглежда като истинските чекове, защото написаното има по-голямо значение от външното му оформление.
Напечатайте Страница със следния текст:
Аз, (напишете името си), съм готов да получа (напишете необходимата ви сума пари) на или преди (напишете съответната дата).
Разрешавам на ангелите да ме напътстват и да ми помагат във всеки един момент.
Подпис: (Подпишете се)

Когато напишете, разпечатате и подпишете чека го оставете на видно място. Направете няколко копия и ги поставете на различни места в дома си, носете ги в портфейла или чантата си или медитирайте с тях. Представете си, че вече притежавате парите, от които се нуждаете.
„Аз лично съм изпитал ефективността на този метод. Използвах го, когато се записах на курса за медиуми на Дорийн на Хаваите. Тогава бях редовен студент без работа, доходи и без задграничен паспорт. Предварително получих цялата сума, за която бях помолил, и имах щастието да предприема прекрасно пътуване. Как ли парите бяха стигнали до мен? Не ми беше нужно да знам. Просто позволих на енергията на изобилието да се прояви без ограни-чения.“

Цветя за изобилие

Жълтите лилии действат като магнит за изобилието, защото те приветстват всяко проявление на благоденствието в живота ви. Купете лилиите, преди да са се отворили всички пъпки, а след това седнете до тях и им излейте душата си. Насочете вашите истински намерения към цветните пъпки и наум се помолете за помощ. Едновременно с това визуализирайте как зелената енергия на парите навлиза в лилиите. Когато пъпките започнат да разцъфват, вашите молитви ще бъдат пуснати на свобода във Вселената.

Камък на изобилието

Цитринът притежава енергия, която привлича нещата, които желаете. След като почистите кристала, седнете до него и се свържете с неговата вибрация. Споделете с кристала какво бихте искали да имате, но бъдете честни и конкретни в желанията си. Можете да си пожелаете да живеете в даден квартал или да имате определена марка автомобил или работа, която ви прави щастливи. Кристалът няма да ви съди. Колкото по-конкретни са вашите желания, по-голяма ще бъде силата му.

Утвърждения

Позитивните утвърждения са добър начин да тренирате ума си да мисли положително, тъй като мислите ви определят енергията, която се натрупва около вас. Тогава ще можете да проявите своите съкровени желания. Истинската им сила се проявява, когато са изказани с чувство. Важно е да вярвате в онова, което утвърждавате, но може да ви отнеме известно време, докато се научите да правите това по навик и без усилия. Молим ви, бъдете упорити, защото така можете да получите само прекрасни преживявания, повтаряйте утвържденията толкова често, колкото искате, по няколко пъти на ден. Ето някои от любимите ни утвърждения:
• Аз привличам изобилието.
• Аз съм готов да получа.
• Вярвам, че Бог и ангелите ще задоволят всички мои нужди.
• Приветствам парите в живота си.
• Имам предостатъчно пари, за да плащам сметките си и да се забавлявам.

Визуализации

loading...