Как да си направим конопено масло за всякакъв вид лечение (видео)

Hemp-oil-cures

Конопеното масло може да лекува рак, но фармацевтичните компании не искат да се знае за това, защото няма да им останат клиенти, когато всички бъдат излекувани. Според д-р...

1568 0

Конопеното масло може да лекува рак, но фармацевтичните компании не искат да се знае за това, защото няма да им останат клиенти, когато всички бъдат излекувани.

Според д-р Леонард Колдуел (неговият сайт https://drleonardcoldwell.com бе спрян от федералното правителство, заради големия му успех в лечението на рак) има над 300 лека за рак! Освен това той вярва, че всички форми на рак могат да бъдат излекувани за по-малко от 12 седмици.

„Аз съм лекар, който има, по мнението на водещи експерти, най-висок коефициент на лечението на рак в света.
В действителност, аз съм убеден, че мога да излекувам най-малко 90% от всички пациенти с рак, ако имах правна платформа да работя с тези хора „по схемата на д-р Колдуел.“ Докато пациентът е готов и все още в състояние да направи каквото е необходимо, няма да му се наложи нито хирургическа намеса, нито химиотерапия или излагане на радиация, няма никаква причина ракът да не може да бъде излекуван при повечето хора.“-казва той в свои интервюта.

Д-р Колдуел не е сам в своите убеждения. Рик Симпсън вярва, че конопеното масло може да лекува всичко. Чудно ли е тогава защо големите фармацевтични компании не искат и да се чуе маслото от коноп да се използва във всякакъв вид лечение?

loading...