Как да възстановим изгубени отношения?

С помощта на Небето. Това е едно прекрасно упражнение, което може да промени отношенията ви с вашия съпруг, приятел, приятелка и така нататък. Нека първо да разберем какво...

2648 0

С помощта на Небето.

Това е едно прекрасно упражнение, което може да промени отношенията ви с вашия съпруг, приятел, приятелка и така нататък.

Нека първо да разберем какво е мислене, и в какво е  силата му.

Силата на думите

Учените провели експеримент. Те взели две капки вода и ги сложили във фризера. На едната капка казали и помислили за нея нещо добро: „Обичам те, ти си много хубава капка“, а на другата –  напротив: „Ти не си красива, наистина не си“. И какво мислите? Двете капки замръзнали, но едната от тях, на която казали  добрите думи замръзнала и станала красива като кристал. А втората, на която казали лоши думи, замръзнала просто като парче лед.

Опитайте, това работи много добре също и с  цветята. Преди да ги полеете, поговорете с тях, кажете им няколко хубави думи.

С помощта на Всевишния, в тази статия ще ви покажа как можете да повлияе на човек, дори ако той е далеч от вас.

Да вземем следния пример: мъж и жена са се скарали, не си говорят, тя живее в един град, а той в друг. Той иска да и повлияе, да се помири с нея, но не знае как да и го каже. Изглежда, че тя не иска. Как да и поиска  прошка? Тя не отговаря на телефона. Как да се опита да промени ситуацията? Ние можем да му помогнем.

За целта ще преминем  през 7 стъпки, за да повлияем на жена му, и да я променим.

Магията на влияние е силно нещо

Вземаме лист хартия А4, дебел, и започваме да пишем всички тези 7 стъпки. След като ги напишем, трябва да отидем в стаята си, да затворим вратата, да се съсредоточим и като гледаме запълнения лист,  да си представим, че човека е до нас. Той е седнал тук. След това, с помощта на Всевишния, трябва да го заговорим, но на етапи. На добър час!

Стъпка 1: разговор с Всевишния

Всевишни, искам да използвам магията на влиянието върху жена си, моля Те,  помогни ми, аз знам, че само Ти, Владетелят на света, можеш да ми помогнеш.

Стъпка 2: Намираме добро качество на този човек

Искам да ти кажа,  скъпа моя, че си много добра, мила, мъдра, красива, и  много вкусно готвиш. Помниш ли как приготви онова  пиле в портокалов сос – колко  вкусно беше!

loading...