Как да възстановим изгубени отношения?

С помощта на Небето. Това е едно прекрасно упражнение, което може да промени отношенията ви с вашия съпруг, приятел, приятелка и така нататък. Нека първо да разберем какво...

1505 0

С помощта на Небето.

Това е едно прекрасно упражнение, което може да промени отношенията ви с вашия съпруг, приятел, приятелка и така нататък.

Нека първо да разберем какво е мислене, и в какво е  силата му.

Силата на думите

Учените провели експеримент. Те взели две капки вода и ги сложили във фризера. На едната капка казали и помислили за нея нещо добро: „Обичам те, ти си много хубава капка“, а на другата –  напротив: „Ти не си красива, наистина не си“. И какво мислите? Двете капки замръзнали, но едната от тях, на която казали  добрите думи замръзнала и станала красива като кристал. А втората, на която казали лоши думи, замръзнала просто като парче лед.

Опитайте, това работи много добре също и с  цветята. Преди да ги полеете, поговорете с тях, кажете им няколко хубави думи.

С помощта на Всевишния, в тази статия ще ви покажа как можете да повлияе на човек, дори ако той е далеч от вас.

Да вземем следния пример: мъж и жена са се скарали, не си говорят, тя живее в един град, а той в друг. Той иска да и повлияе, да се помири с нея, но не знае как да и го каже. Изглежда, че тя не иска. Как да и поиска  прошка? Тя не отговаря на телефона. Как да се опита да промени ситуацията? Ние можем да му помогнем.

За целта ще преминем  през 7 стъпки, за да повлияем на жена му, и да я променим.

Магията на влияние е силно нещо

Вземаме лист хартия А4, дебел, и започваме да пишем всички тези 7 стъпки. След като ги напишем, трябва да отидем в стаята си, да затворим вратата, да се съсредоточим и като гледаме запълнения лист,  да си представим, че човека е до нас. Той е седнал тук. След това, с помощта на Всевишния, трябва да го заговорим, но на етапи. На добър час!

Стъпка 1: разговор с Всевишния

Всевишни, искам да използвам магията на влиянието върху жена си, моля Те,  помогни ми, аз знам, че само Ти, Владетелят на света, можеш да ми помогнеш.

Стъпка 2: Намираме добро качество на този човек

Искам да ти кажа,  скъпа моя, че си много добра, мила, мъдра, красива, и  много вкусно готвиш. Помниш ли как приготви онова  пиле в портокалов сос – колко  вкусно беше!

Стъпка 3: Казваме „Благодаря“

Скъпа моя, любима жена, искам да ти кажа благодаря за това, че  се омъжи за мен. Благодаря ти за това, че ми  роди четири деца, такива  сладки, прекрасни деца. Благодаря ти, че  бе  винаги там, където трябваше да бъдеш. Благодаря ти, че  винаги ме подкрепяше  и ми даваше сила и увереност.

Стъпка 4: Прощаваме и искаме прошка

Скъпа моя, прощавам ти. И моля те, прости ми за това, че не бях внимателен, малко време посвещавах на теб и на  децата. Прости ми, че малко съм ти помагал и не е винаги бях там, където трябваше да бъда, прости ми!

Стъпка 5: Съдим   човека откъм добрата му страна

Моя любима жена, аз знам, че това,  което се случи  между нас, това, че си ми ядосана и  не искаш да говориш с мен, това не си ти, ситуацията е такава – защото те настройват срещу мен. Знам, че си най-прекрасната, и ако не бе  цялата тази ситуация, ние щяхме да сме щастливи заедно!

Стъпка 6: Благославяме този човек

Искам да те благословя. Всевишният да ти даде много  блага,  търпение, сила, радост, щастие, благоденствие.  Всевишният да  отвори сърцето ти, и да вложи в него късче  любов, да ти  даде възможност да се покаеш и да се върнеш на правилния път с мен. Да те благослови  Всевишния. Амин.

Етап 7: Молба

Скъпа моя, искам да ти кажа, че много те обичам и много ми липсваш. Моля те, любов моя, нека да започнем всичко отначало, нов живот с нашите деца, без намесата на други хора. Само Ние с децата и с Бог.

Най-важното нещо в една връзка – това е да се вземе за  партньор Всевишния. Когато той е ваш партньор, отношенията между мъжа и жената ще са на съвсем различно  ниво.

Заключение. Какво можем да научим  от това упражнение?

Когато правим това упражнение, ние автоматично прощаваме на човек и спираме да злобеем. Ставаме към него по-меки, по-топли, и така  ще бъде по-лесно да му повлияем. Най-важното е –  ние не трябва да се отчайваме веднага. Ние трябва да прави това упражнение, докато ни  помогне.

Да, на пръв поглед ще бъде трудно да простим и да пожелаем нещо добро на този, с който  дълго време не си говорим и мислим, че той не е прав. Но силен е онзи човек, който пръв поиска прошка, дори ако е прав на 100%.

Това упражнение може да ви помогне. Опитайте го и му повярвайте. То ще ви помогне, ако сте се скарали с гаджето си, приятелката или просто със съседа. Направете му магия на влияние и ще видите как нещата ще се променят.

loading...