Как да забързаме метаболизма си без да се обременяваме с тежки хранителни режими

Ако сериозно сте решили да се погрижите за себе си и да отслабнете, това означава, че ще трябва да си готвите повече, отколкото да ядете по заведенията. Направихме...

1098 0

Ако сериозно сте решили да се погрижите за себе си и да отслабнете, това означава, че ще трябва да си готвите повече, отколкото да ядете по заведенията. Направихме за вас примерна диета, чиито ястия се приготвят лесно, плюс това се оказват много вкусни!

Много ще кажат, че е трудно. Но всъщност тези правила са съвсем прости, основното е да ги превърнете в навици

Правилното хранене за отслабване

Многократно сме писали за ползите от водата с лимон на празен стомах. Който не иска да е с лимон, може да започне просто с чаша топла вода. Когато се развие навикът, можете да добавите няколко капки лимонов сок , ако нямате стомашни проблеми. Също така, придобийте навика да пиете вода 40 минути преди хранене и поне един час след хранене.
Закуската да ви бъде по едно и също време от 8: 00-9: 00.

Пример за добра закуска е овесена каша. Като добавки използвайте орехи, канела и мед. Това ястие ще ви даде заряд на енергия, сила, а също и полезни вещества за здравето на ноктите, косата, кожата.

Втора закуска от 10:30 до 11:30 часа

Свежа ябълка или друг плод по избор с мед и канела, малко нискомаслена извара или кисело мляко.

Не отлагайте обяда за по-късно. Времето е от 12: 00-13: 30.

Като първа, можете да ядете лека супа с броколи или аспержи. За обяд можете да ядете храни, които съдържат сложни въглехидрати. Макарони със зеленчуци, елда с пилешко филе, пуешко месо, печени или задушени зеленчуци. Основните правила на обяда: да няма пържени храни и минимално количество сол.

loading...