Как да забогатеете според зодията си?

Вярно, че щастието не е единствено в парите, но всеки обича да ги има в прилично количество. Не всеки обаче знае, че неговият зодиакален знак е в голяма...

486 0

Вярно, че щастието не е единствено в парите, но всеки обича да ги има в прилично количество. Не всеки обаче знае, че неговият зодиакален знак е в голяма степен негов финансов съветник.

Звездите могат да ви направят по-богати и да ви помогнат да стабилизирате домашния си бюджет, ако се вслушате в хороскопа си.
Щедрият Овен

Овенът не обича да се подчинява, поради това и гледа да има възможно по-малко шефове над себе си. Или пък захваща частен бизнес. Аналогично е и отношението му към парите. Той се бунтува ако липсата им му налага да се ограничава. Оттам и силната амбиция винаги да има достатъчно пари, за да си откупи известна свобода и независимост. В паричните дела поведението на овена е либерално и щедро, граничещо с разточителство. Той може да остави например бакшиш, който е далеч над възможностите му. Съвет към овните:Наложете си да сравнявате цените, когато пазарувате, дори и това да не отговаря на нетърпеливата ви натура.

Пестеливият Телец

Навеки неразделни – това са Телеца и неговите пари. Не всички, родени под този знак са милионери, но пък и почти никой не мизерува. Натрупването на пари при Телеца е само въпрос на време. Ако е необходимо да започне от нулата, той бавно, но сигурно, тухла по тухла ще изгражда империята си. И е особено пестелив, докато я построи. Не може да се каже, че Телецът е стиснат. Той ще помогне на приятелите си, ако наистина са в нужда. Срещу дадените назаем пари, обаче ще поиска разписка, дори от най-близкия си човек. Сигурното си е сигурно, а за Телеца сигурността е над всичко. Затова и не му трябват съвети как да се разпорежда с парите си, той си го умее най-добре.

Ловките Близнаци

Колко жалко, че джебчийството, подправянето на чекове и разплащането с фалшиви банкноти се преследват от закона! Иначе надарените и ловки Близнаци именно тук биха били в стихията си. Онези от тях, които въпреки риска опитат сръчността си, обичайно успяват. С това, разбира се, не ви приканваме да смените професията си с някое от горепосочените занимания. Ориентирайте се към занятие, което да ви носи пари по честен начин, станете например търговски представител. С пословичната си убедителност Близнаците ще накарат и ескимоса да си купи хладилник. Иначе при тях цари двойнственост във финансовата сфера. Те могат, от една страна, да бъдат невероятно щедри, и от друга, да проявяват изведнъж ужасно скъперничество. По принцип Близнаците не са особено склонни да трупат пари. Поради това за тях ще е полезно да имат спестовна сметка, като всеки месец превеждат по нея известна част от заплатата си. Важното е тези пари да не са им на постоянно разположение. Така Близнаците ще надхитрят самите себе си и след известно време с радост ще установят, че разполагат с доста прилична сума.

Предпазливият Рак

Роденият под знака на Рака от нищо не се бои така, както от финансово разорение. Колкото и пари да е спестил, той все се чувства в несигурност. И от предпазливост иска да натрупа още. След като един Рак каже, че е пред фалит, това навярно означава, че са му останали само още няколко хиляди. За черни дни той гарантирано е сложил нещо настрана. Никой не управлява състоянието си така добре, както пестеливият рак. Едва ли е случайно, че Рокфелер е бил Рак… Рядко ще видите Рак да хвърля пари на вятъра. Въпреки това той ще услужи с пари на човек в затруднено положение. Но само в случай, че не се е намерил никой друг, който да го стори преди него. И това не е егоизъм, а инстинкт за самосъхранение. И така, който не е роден под знака на Рака, но има близък човек от тази зодия, спокойно може да му повери финансите си.

Влюбеният в лукса Лъв

За Лъва всичко е необходимо да бъде първокласно и луксозно. Даже и ако самият той не е от най-богатите. Поради това и Лъвовете често изпадат в затруднение. Спестовността им е напълно чужда. И все пак роденият под този знак винаги ще намери начин да се върне към разточителния си стил на живот, пък било то и на кредит… Лъвът е щедър не само към себе си. Всички около него се възползват от неговата разточителност, от честите подаръци и почерпки. Важно правило: Ако сте роден под знака на Лъва, но не разполагате с неограничени средства, налагайте си отвреме навреме самоограничения! Оставяйте кредитната си карта вкъщи. Носете със себе си само малка сума за в краен случай. Колкото може по-често плащайте в брой, за да видите как бързо се топят парите.

Коректната Дева

Когато Девата си купува билет за градския транспорт, тя почти стопроцентово подава на продавачката точната сума. И през ум не и минава да развали някоя по-едра банкнота. Изключителна рядкост е Девата да пръска безразборно парите си. Тя цени спокойния, хармоничен начин на живот, без особено изхвърляне. Същото отношение има и към парите. Затова на родените под този знак може да се даде съвет от време навреме спокойно да си позволяват и по нещо “по така” – съвсем спонтанно, без да гледат цената. Положително няма да съжаляват. Чувството, че са излезли от рамката, ще им създаде положителна настройка и ще усетят превъзходството спрямо онези, които са ги смятали за еснафи. Девите обичат да помагат финансово на близките си, които са в нужда, но самите те не позволяват някой да ги подкрепя парично, защото намират, че най-лошо е да бъдеш задължен някому. Поради това само в краен случай взимат кредит или купуват нещо на изплащане.

loading...