Как да заставите мъжа да мисли само за вас

Влюбената жена може постоянно да мисли за своя мъж – тя мечтае, предвкусва среща, планира и т.н. И винаги иска и мъжът постоянно да мисли за нея –...

1916 0

Влюбената жена може постоянно да мисли за своя мъж – тя мечтае, предвкусва среща, планира и т.н.

И винаги иска и мъжът постоянно да мисли за нея – това може да бъде постигнато по няколко начина.

Трябва да му дадете да почувства „вашата недостъпност“ – да го накарате да търси срещи с вас, да се тревожи и да нервничи.

Със своето поведение и думи вие трябва да му показвате, че сте жена, за която трябва всеки ден да се напряга. Правете се, че сте много заета, и се откъсвате от своите неотложни дела, само за да го видите.

Дайте на мъжа възможност да търси поводи за срещи, да желае вашето внимание, да преодолява трудности. Ако можете да организирате нещата така, че да се чувства като победител, който е получил главния приз, това силно ще го привърже към вас.

Вашият мъж трябва да е 100 % сигурен, че живота ви е богат и интересен. Ако той е сигурен, че вие чакате само едно – да се обади, след това ще спре да мисли за вас всяка минута – а и защо да го прави, ако вече знае къде се намирате и какво правите.

Към жените, които не са увлечени от нищо, освен от един мъж, и не са интересни за никой друг, освен за тях, мъжете бързо губят интерес. Трябва да се поддържа легендата, че сте заета личност и търсена навсякъде – вас ви чакат приятели, имате много поклонници и винаги вършите нещо Особено важно.

Опитайте се да оставате винаги загадъчна за мъжа – флиртувайте, кокетничете, използвайте всякакви женски уловки за да може интересът на мъжа да не не отслабва. Дори ако връзката ви е доста силна, това не е причина да позволите на рутината и скуката да развалят романтиката.

Всяка негова постъпка, всеки подарък, знак на внимание, вие винаги трябва да оценявате и винаги да му показвате как това ви е трогнало. В компанията винаги се опитвайте да похвалите своя любим мъж, цитирайте негови изказвания и умни мисли, като по всякакъв начин показвате как му се възхищавате.

Напомняйте за себе си през деня, с приятни съобщения по телефона, с малки бележки, някакви вещи и предмети, които „случайно“, сте забравили у дома му.

Давайте на любимия незначителни причини за ревност, но не прекалявайте – правете намеци, карайте го да се вълнува, да се тревожи, а след това обяснете вашето състояние (букет цветя, забавяне на работа) с напълно невинни обстоятелства.

Дръжте го винаги в напрежение, но не забравяйте да му показвате, че принадлежите само на него.

loading...