Как природата (или кармата) наказа бракониери (видео)

Привържениците на реинкарнацията (прераждането) на човека и на кармичната разплата за греховете му твърдят, че в момента всички процеси на Земята са толкова ускорени, че ние често получаваме...

1908 0

Привържениците на реинкарнацията (прераждането) на човека и на кармичната разплата за греховете му твърдят, че в момента всички процеси на Земята са толкова ускорени, че ние често получаваме възмездие или награда за делата си още в този живот, но паралелно се налага да се разплащаме и за това, което сме правили в минали въплъщения.

А случаят с  бракониерите, които убиват лъв и почти веднага плащат  за това с живота си, е само един от тези примери  за „кармична разплата.  В този случай природата не се бави, а  веднага наказва хората за тяхната жестокост, егоизъм и арогантност.

Тази двойка не само нарушава закона  и потъпква всички морални ценности. Мъжът и жената твърде самовлюбено започват да се снимат  близо до убития цар на животните. Те дотолкова се увличат  в тази  приятна за тях  игра, че дори не забелязват как на заден план на тази  кръвожадна сцена се появява още един актьор – втори лъв, пълен със сили и желание да отмъсти за убития си събрат.

loading...