Как ще се отрази есенното равноденствие на всеки зодиакален знак

На 23-ти септември настъпва есенното равнодействие. Тогава денят и нощта ще бъдат равни, а оттук нататък нощта ще започне да взема превес. На този ден Слънцето се мести...

666 0

На 23-ти септември настъпва есенното равнодействие. Тогава денят и нощта ще бъдат равни, а оттук нататък нощта ще започне да взема превес. На този ден Слънцето се мести в зодиакалния знак Везни. Фокусът е върху връзките, партньорствата, преговорите и установяването на баланс през следващите четири седмици, докато се приготвяме за зимата. Обратните страни на всичко това – спорове, скандали и несъгласие също ще намерят своето проявление, но само за да ни научат да строим мостовете помежду си. Все пак Везните са пълни с противоречия и са знакът, който първи би предложил да бъде адвокат на дявола и да се бори за другата страна само за да помогне за намирането на баланса. Скъпи Везни, какво бихме били без вас? Честит рожден ден!

Какво да очаквате при преминаването на Слънцето в знак Везни?

Слънцето влиза във Везните на 23 септември и това е една от най-добрите новини, които ви поднася астрологията в последно време – поне по отношение на връзките.

Везните са кардинален знак и като всички тях те „обявяват“ началото на новия сезон. На Северното полукълбо започва есента, а на Южното – пролетта. Кардиналните знаци вярват, че старото трябва да бъде загърбено и да бъде прието новото. Промяната е думата, която характеризира всички кардинални знаци, а основната им цел е да променят нещата за по-добро.

Общителните Везни целят подобрение на връзките. Тъй като Везните са знак на баланса, те определено нямат намерение да променят нещата в полза на едната страна. Напротив – те търсят равновесието. Неуважението, безразличието и неправилното поведение не могат да бъдат толерирани от този знак.

Какво да правите:

Бъдете мили към останалите.
Слушайте думите им правилно.
Покажете им, че ви е грижа за нещата, които ги тревожат.
Покажете, че ви е грижа за тях.
Помагайте възможно най-много. Има предизвикателства пред всички нас и ни е трудно – нека бъдем едни до други.
Усмихвайте се! Щастието е заразно.
Също така и добрите обноски. Понякога сме под напрежение и забравяме за тях, но те могат да постигнат много.

Какво да НЕ правите:

Не пренебрегвайте собствените си желания и нужди.
Говорете, когато нещо ви тревожи и не ви се струва правилно.
Не позволявайте на неправдата да остава безнаказана – стига да е по силите ви, разбира се.
Не поддържайте връзки, в които не се чувствате пълноценни.

Как Есенното равноденствие и Слънцето във Везни ще ви се отразят според зодията?

Определено можете да очаквате всичко покрай връзките да бъде на фокус, а това е шанс, който не бива да пропускате, ако искате да коригирате предишни грешки, да направите нещо добро или да изясните отношенията си с друг човек, както и да се сближите с някого, с когото все още не сте имали удоволствието да бъдете достатъчно близки. Бъдете любезни през този период и ще получите „побутване“ от Везните – това е дарът за тези, които имат желание за промяна.

Овен

Време е за връзки! Как комуникирате с останалите? Колко добре познавате някого? Време е да се съсредоточите върху начина, по който се свързвате със света, независимо дали става дума за половинката ви, за непознати или за тези, които ви подкрепят или онези, които стоят на пътя ви. Необвързани сте и търсите връзка? Получавате зелена светлина да намерите половинката си. Вложете енергия в това!

Да си позволите да се въвлечете в бъркотията на други хора е като доброволно да скочите от Ниагарския водопад. Опитайте се да бъдете гъвкави. Да се изправите срещу смущаващ ви човек или ситуация е по-правилно за вас, отколкото да продължавате да се опитвате да го избягвате.

Телец

Честно казано, скъпи Телци, на вас никак не ви пука! Това поведение ви носи съответната репутация. Бунтарството ви понякога заема формата на брутална директност, но все пак искате да не съжалявате за нищо – но дори и чаровни хора като вас не могат да имат и двете. Или пък можете?

Работата е на преден план. Все още сте в режим „забавление“ и не сте в настроение да си цапате с ръцете. Но от 23-ти септември нататък ще осъзнаете, че е време да вложите известно усилие и да изпълните задачите, които дълго сте отлагали. Този период е чудесен и за започване на диета или тренировки, за да преодолеете зимата и да установите добър баланс между работата и личния живот.

Близнаци

Забавление. Помните ли това? Може ли също така и да потърсите контакт с човек, който е бил недостъпен доскоро? Вероятно. Макар и да получавате известно отношение, казващо ви да се отдръпнете, въпросният човек сега ще изглежда готов да се отпусне, но до определена точка. Някой близък също така може да ви изненада с искреността си.

Нека звездите осветяват пътя ви, скъпи Близнаци! Креативността ви се пробужда в сезона на Везните и малкото дете във вас гори от желание да излезе и да започне да си играе. Листата падат и оцветяват света в красиви нюанси, което ви поставя в любовно настроение. Насладете се на романтиката! Забавлявайте се! Ако имате желание за бебе, сега е време да опитате.

Рак

Не се изискват много усилия да разберете от какво се нуждаете, скъпи Раци. Това е чудесно, защото не се чувствате особено склонни към физическа активност – иска ви се ако може да дръпнете хладилника до дивана и да си живеете така. Мозъкът ви непрекъснато работи на пълни обороти, затова и се нуждаете от допълнителна подкрепа.

Есенното равнодействие е като завръщане у дома за вас, скъпи Раци. А къде е домът – помислете за това. Независимо дали сте пътували буквално, или преносно, периодът ще върне енергиите ви във вашия център. Докоснете се до корените, подсилете крепостта си и се пригответе за предстоящата зима. Семейството и битовите проблеми може да се окажат на преден план и да изискват повече от вашето време и енергия.

Лъв

Вие сте като палмово дърво, полюшващо се от вятъра, скъпи Лъвове – и макар и да е есен и всичко да пада от дърветата, вие здраво държите кокосовите си орехи! Нямате намерение да губите нищо, но знайте, че пътят към успеха и печалбата е осеян с много преговори. Не се опитвайте да бъдете прекалено хитри, а се доверете на инстинктите си.

loading...


Коментари