Как трансформативната енергия на 12-ти октомври ще повлияе на любовния ви живот

Няма отказ в живота, има само пренасочване. Астрологичните транзити на 12-ти октомври ще ни ударят силно, само няколко дни след новолунието във Везни. Ще създаде вълни, които ще...

337 0

Няма отказ в живота, има само пренасочване.

Астрологичните транзити на 12-ти октомври ще ни ударят силно, само няколко дни след новолунието във Везни. Ще създаде вълни, които ще повлияят на живота ни до края на месеца и вероятно ще засегнат пейзажа на живота ни за години напред.

Има два основни аспекта: Слънцето квадратира с Плутон – Слънцето е в знака на Везни, а Плутон – на Козирог, а Меркурий е в секстил със Сатурн – Меркурий е в Скорпион, а Сатурн – в Козирог. Но как това ще засегне зодията ни и следователно хороскопа ни?

В астрологията, квадрат е, когато две планети са на 90-градусово разстояние една от друга и създават противоположен ъгъл, което в резултат ни кара да изпитаме тези енергии в живота си. Слънце в квадрат с Плутон е силен транзит, но не и задължително приятен. Плутон е една от най-сериозните енергии в Слънчевата система и макар и темите му да са смърт, трансформация и метаморфоза, които са трудни за разбиране понякога, това, което тази планета ни забърква, е необходимо.

Плутон винаги действа за наше добро и за света като цяло. Той реанжира и отнема, но важното е и че ражда и носи ново със себе си.

Слънцето представлява нашето усещане за самите себе си, кои сме, накъде се виждаме, че отиваме и в какво вярваме. Когато е в знака на Везни, означава, че търсим баланса във всички сфери на живота, включително личния, романтичния, семейния и професионалния. В крайна сметка ние вътрешно знаем, че за да бъдем най-добрата версия на себе си, трябва да се позиционираме в баланс в няколко аспекта на живота.

Но Плутон не го е грижа, че Везните отговарят за баланса, нито го е грижа, че Слънцето се опитва да направи нещата по даден начин, защото единственото нещо, което е важно за Плутон е, че ние се придържаме към нещо, което вече не е добро за нас.

Често пъти отказваме да погребем нещо, което вече е умряло. Оставаме с него, опитваме се да го възкресим и да го върнем към живота, да го получим такова, каквото е било някога. Но когато нещо, особено дадена връзка или самата любов, е умряло, няма начин да го върнем. Да, в живота трябва да преминем през няколко фази на „смъртта“ във връзките си, за да може да започне нещо ново, но има разлика между трансформация и умиране.

По време на този транзит, Плутон ще поеме няколко тежки удара в сфери, които са най-близо до нас, които дефинират какви сме. Той иска да вземе това, което ценим (Слънцето) и да го трансформира, да го направи дори по-добро. Той иска да вземе това, което имаме и да го умножи. Той иска да ни спаси от страховете и да ни поправи за бъдещето.

Няма да бъде лесно, това е гарантирано, но кога е трябвало да бъде лесно? Трудно е, защото ни вади от зоната на комфорт. Трудно е, защото трябва да правим жертви и да се съмняваме в себе си. Но защо? Защото е трудно да станем такива, каквито никога не сме били.

loading...


Коментари