Как влияе ретроградният Марс на зодиите до края на лятото

Огненият Марс със сигурност е войнът сред планетите, а главната му функция е една – да върши нещата докрай. Марс винаги може да се отърве от ненужното и...

817 0

Огненият Марс със сигурност е войнът сред планетите, а главната му функция е една – да върши нещата докрай. Марс винаги може да се отърве от ненужното и да завоюва онова, от което се нуждае. Безстрашният Марс преминава през всички 12 зодиакални знака за около 2 години, но също така и на всеки две години започва своето движение назад.

Зажаднелият Марс в момента се нуждае от почивка, за да се презареди и да обмисли стратегиите си.

Ретроградният Марс ще ни кара да се чувстваме раздразнени, ядосани и ще иска от нас да се държим така, сякаш имаме нещо за доказване.
Марс е ретрограден от 26 юни до 27 август, а това ще бъде период, в който трябва да си починем и да си направим равносметки. Хубаво е да помислите за своите цели през периода, да опитате да се справите с гнева си и да презаредите енергията си.

Но какво точно очаква всеки един знак през този огнен период и за какво трябва да внимава, ще разберете по-долу:

Овен – Марс е планетата, която управлява тази зодия, така че ретроградността ѝ ще бъде особено дразнеща за Овните. Те са късметлии по природа и са доста импулсивни, но сега е времето да действат по-предпазливо. Каузите, в които сте били нетърпеливи да се включите, сега може да ви изглеждат безинтересни. Ще се чувствате по-нервни от обичайното и е хубаво да потърсите подкрепа в близките ви приятели. Когато този период приключи, ще се завърнете с нови сили и свежи идеи.

Телец – Може да ви смятат за лениви и мързеливи, но вие знаете, че винаги вършите работата си идеално. ретроградният Марс ще ви завари, докато преосмисляте професионалния си път и се чудите дали не ви трябва почивка от тази работа. На кръстопът сте и не сте сигурни на кой можете да се доверите, възможни са и проблеми с интимния ви партньор. Най-важното в момента е да си починете. В края на ретроградния Марс ще имате ясна представа от какво имате нужда.

Близнаци – Близнаците са хора на логиката, но Марс ще ви накара да осъзнаете, че не всичко е само сухи факти и така ще отвори доста въпроси пред вас. Не се страхувайте да опознаете духовната си страна – няма да сбъркате ако се отдадете на медитация и отделите повече време за себе си. Една хубава ваканция е страхотна идея, но внимавайте с пътуванията, защото трафикът този сезон е ужасен. В края на периода ще имате по-ясна представа какви са вярванията ви и ще видите нови хоризонти.

Рак – Вие сте познати като спокойни и уравновесени хора, но ретроградният Марс няма да направи периода много лек за вас. Ще изхабите доста емоции, ще ви се случат много неща и само от вас ще зависи как ще се справите с емоционалната ситуиация. Възможно е да отстраните някои токсични хора от живота си, защото ще имате нужда да мислите повече за себе си. Възможно е да изпитате и известни финансови затруднения в този период, но в крайна сметка ще излезет по-силни.

loading...