Как всяка зодия може да провали своя октомври, без дори да опитва

Овен Овни, можете да провалите месеца си, ако го прекарате с грешния човек. Премахнете от живота си „отровните“ хора възможно най-скоро, защото няма да успеете да ги поправите,...

626 0

Овен

Овни, можете да провалите месеца си, ако го прекарате с грешния човек. Премахнете от живота си „отровните“ хора възможно най-скоро, защото няма да успеете да ги поправите, колкото и да ви се иска. Макар и да сте силни, те все пак могат да ви наранят, затова тръгнете си сега, ако не искате вашият октомври да е въртележка от емоции.

Телец

Телци, можете да провалите месеца си, ако прекалено много премисляте всеки свой ход. Да, някои решения изискват повече обмисляне, но други не трябва да са голям проблем. Слушайте сърцето си. Действайте спонтанно. Не е нужно да мерите позитивите и негативите на всеки възможен сценарий, за да направите верния избор. Доверете се на себе си!

Близнаци

Близнаци, можете да провалите своя месец октомври, ако влезете в празнично настроение твърде скоро. Макар и Хелоуин и Коледа да наближават, не си позволявайте да се отпускате. Имате още много работа за вършене преди края на годината. Продължавайте. Не се бавете. Не си взимайте безкрайна почивка. Останете продуктивни.

Рак

Раци, можете да провалите своя месец, ако се опитвате да правите всичко сами. Когато се нуждаете от помощ, позвънете на приятел. Няма да го притесните. Ще се радва да ви помогне. Не е нужно да преминавате през трудностите си сами, но никой няма да разбере колко се нуждаете от него, ако вие самите не кажете. Вие сте правили толкова много за хората през годините – време е да върнат жеста.

Лъв

Лъвове, можете да провалите своя месец октомври, ако чакате идеалния момент. Вие сте перфекционисти, което означава, че сте склонни да отлагате, но все пак не може винаги да отлагате нещата, които искате да направите. Преследвайте своите мечти – независимо дали става дума за мечтана работа или човек, по когото си падате. Не чакайте повече – време е!

Дева

Деви, можете да провалите своя месец, ако очаквате твърде много от себе си. Макар и да имате големи планове за бъдещето си, имате право на своите слаби моменти. Позволено ви е да си взимате почивка, когато се налага. Не е нужно да пиете по десет чаши кафе, за да останете бодри. Отдъхнете си.

loading...


Коментари