Как зодията ви пречи да откриете любовта

Ако неотдавна се е случило да имате поредно разочарование от връзка, може би е първо да погледнете към самите себе си, преди да търсите поредните причини за краха...

548 0

Ако неотдавна се е случило да имате поредно разочарование от връзка, може би е първо да погледнете към самите себе си, преди да търсите поредните причини за краха на отношенията ви. А какво ще кажете, ако разберете, че всичко идва от хороскопа ви.

Някои неща са заложени от раждането ни и ни пречат да бъдем щастливи. Всъщност астрологията не ограничава любовта, а напротив. Просто трябва да сте малко по-информирани, а ние днес ще се погрижим именно за това.

Коя планета влияе на живота ви според датата ви на раждане и какво означава това

Овен: Импулсиност

Кой би си помислил, че това е един от най-романтичните знаци на зодиака.Те често идеализират любовта и го мислят за чувство без недостатъци. Желанието на всяка цена да го изпитат колкото е възможно по-скоро ги прави безразлични. Всичко е свързано с нагласата им. Когато срещнат някой, който е прилична партия, те започват да се чудят „Ами, ако има някой по-добър?”. Вие не давате на повечето хора шанс да покажат повече от себе си и не си позволявате да опознаете добре никого. Заради прекомерната предпазливост и вечно желание за повече може да пропуснете правилния човек.

Телец: Нерешителност

Представителите на този знак стават прекалено недоверчиви и предпазливи, ако вече веднъж са си изпатили от любовта. А в днешно време кой не е? Телците са хора, които се влюбват бавно и методично и не бързат да пускат хора в живота си. Това със сигурност не е лошо качество, но когато сте прекалено внимателни, може да обезкуражите другите, които искат да се грижат за вас. Нерешителността всъщност ви пречи при търсенето на перфектната половинка.

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Близнаци: Заетост

Вие сте много общителни и с активна социална позиция. Обичате да сте център на вниманието, да се изявявате публично и да говорите с нови и нови хора. Няма нищо лошо в това, но понякога тази ви „жажда за живот” може сериозно да попречи на личния ви живот. Щастието обича тишината. Вие имате списък със задачи, ангажименти и събития, които поставяте пред личния си живот. Вашият вечно изпълнен със задачи график е сериозна пречка за създаването на здрава връзка с човек от противоположния пол.

Рак: Необходимост от сигурност

Ракът е човек, който постоянно се нуждае от чувство за сигурност. От най-малката опасност или дискомфорт той буквално се побърква. Понякога вашата отбранителна природа (астрологична черупка) ви пречи да рискувате и често пропилявате едни хубави отношения заради привидни „опасности”. Трябва да разберете, че е добре понякога да поемате рискове, а това от своя страна може да ви донесе една красива любовна история.

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Лъв: Гордост

Винаги знаете точно какво искате и как да го получите. Обикновено постигате целите си без чужда помощ. Вашата природа обаче може да ви изиграе жестока шега, когато става въпрос за взаимоотношения. Вие или смятате, че не се нуждаете от никого или жадувате за някого до такава степен, че смятате другото лице за своя собственост. Това, което наистина ви пречи да откриете истинската любов и да сте наистина щастливи, е гордостта. Опитайте се да преодолеете поне за известно време непреодолимото желание да сте център на Вселената.

Дева: Мислите твърде много

loading...


Коментари