Какъв е мъжът, според зодията: Ако той е Близнаци, имате голям късмет, Козирог…

Какъв е мъжът ОВЕН Този мъж си пада по активните жени, способни не само да спрат бягащ кон, но и владеещи такъв спорт като “стрелбата с очи”. Ваше...

1276 0

Какъв е мъжът ОВЕН

Този мъж си пада по активните жени, способни не само да спрат бягащ кон, но и владеещи такъв спорт като “стрелбата с очи”.

Ваше житейско кредо трябва да стане твърдото правило: “Аз сама”. Той очаква първата крачка от вас и се възхищава на жизнената ви сила. Заложете на спортния стил в обличането, забравете плисетата и воланите, купувайте си “скиорски” боти от последните колекции.

Какъв е мъжът ТЕЛЕЦ

Те са консерватори. И страшно обичат дамите с “рубенсови форми”. Ето защо ако се смятате за пълничка, не крийте този факт с дрехите. И не се мъчете спешно да отслабвате. Трябва да се придържате към класическия стил не само в моделите на дрехите, но и в качеството на платовете и обувките – Телецът е наясно със стойността на нещата и смята, че само милионерите могат да си позволят да си купуват евтинийки. А дрехите не бива да се сменят често.

Какъв е мъжът БЛИЗНАЦИ

Ако вашият приятел принадлежи на този знак, имате голям късмет. Можете да носите всичко, което ви харесва. За него външният вид на практика няма значение, той цени образоваността и комуникативността. Блеснете пред него с интелект – и той е ваш. Той най‐много се нуждае от общуване, духовна близост и родство на интересите. Близнакът веднага ще се разочарова, ако вие сте маниачка на тема дрехи. Той, за разлика от мнозина, и посреща, и изпраща само по ума.

Какъв е мъжът РАК

Представителите на този знак са най‐ранимите и прикрити хора. До тях е доста трудно да се “добереш”. Но ако вие изберете романтичния стил в обличането, по‐бързо можете да привлечете вниманието им. Подходящи в случая са и пищни поли с волани, и летящи, сякаш струящи рокли и блузи. А ако умеете да плетете, във всички случаи ще имате успех сред тези мъже, особено през зимата. Непременно се похвалете, че се занимавате с ръкоделие и демонстрирайте шедьовъра на своето майсторство. Или му подарете шал и ръкавици.

Какъв е мъжът ЛЪВ

За да се харесате на мъж от този знак, дрехите ви трябва да са модерни, но не на пика. Добре ще е това да са скъпи марки на известни дизайнери. Той е неравнодушен също и към златото и кожите. Спомнете си, че “най‐добрите приятели на жената са брилянтите”. Накарайте го да ви купи пръстен или гривна. Ако той го направи, значи има сериозни намерения. Лъвът се ръководи от старото като света правило: “Колкото повече съм вложил в жената, толкова ми е по‐скъпа тя”.

Какъв е мъжът ДЕВА

За тях е изключително важна акуратността и спретнатостта. В любовта, мислите и шкафа за бельо всичко трябва да е подредено по полиците. Не си и помисляйте да го каните вкъщи на кафе, ако в жилището ви цари “лек творчески безпорядък”. Ако обектът на вашите въздишки види всичко това, ще го загубите завинаги. Мъжете от този знак биха ви простили сто бръчки на лицето, но никога дори една на чорапа. В обличането те ценят строгия стил – никакви лекомислени дълбоки деколтета и цепки и минижупи.

loading...