Какъв любовен урок трябва да научите през 2018 г. според вашата зодия?

През новата година със сигурност ще намерите урока, който трябва да научите. Остава обаче за вас дали ще научите нещо от него или ще го игнорирате. Ако го...

1093 0

През новата година със сигурност ще намерите урока, който трябва да научите. Остава обаче за вас дали ще научите нещо от него или ще го игнорирате. Ако го пренебрегнете, имайте предвид, че урокът ще се върне отново.

Цикълът ще бъде повторен, докато не се освободите от него. Когато звездите създават пречки, ги разглеждайте като проблеми, които трябва да решите, а не като тежест. Погледнете кои уроци ще научите за любовта през новата година.

Овен

Обикновено имате самочувствие в живота и в любовта и 2018 няма да бъде изключение. Но ще трябва да се научите как да спрете прибързаните изводи и понякога да изпълнявате нуждите на партньора си. Останете скромни. Двама души са въвлечени във взаимоотношенията, а не само с вас. Посъветвайте се с Рак за любовните си тайни.

Телец

Нуждаете се от връзка, която ще ви накара да мислите, а може би вече сте я намерили с вашия партньор или приятели. Но любовта ви все още се нуждае от зрялост и е важно да научите разликата между любовта и привързаността. Потърсете съвет от Стрелец.

Близнаци

Когато Близнаците търсят партньор, това обикновено е техният отдавна изгубен близнак. 2018 ще ви научи, че този близнак е във вас. Вие сте си най-добрият приятел. Това е единственият начин да спрете разхищението на връзките си. Сега е страхотно време да попитате някой Водолей как да спасите индивидуалността си.

Рак

Когато сте влюбени, няма нужда да затваряте черупката си. 2018 ще ви осигури безопасно място, където можете да бъдете едновременно силни и меки. Вашето предизвикателство е да научите как да спрете да стигате до крайности. Попитайте Лъв, който означава да си смел.

Лъв

Искате да бъдете в центъра на вниманието, но 2018 ще в покаже какво сте направили. Гордостта ви може да ви донесе няколко връзки, които няма да работят. Тази година ще ви научи да обичате наистина. Когато научите този урок, най-накрая ще престанете да се опитвате да докажете нещо. Помолете Стрелец да се грижи за вътрешния ви огън.

Дева

loading...