Какъв любовен урок трябва да научите през 2018

Овен Обикновено имате самочувствие в живота и в любовта и 2018 няма да бъде изключение. Но ще трябва да се научите как да спрете прибързаните заключения и понякога...

803 0

Овен

Обикновено имате самочувствие в живота и в любовта и 2018 няма да бъде изключение. Но ще трябва да се научите как да спрете прибързаните заключения и понякога да отговаряте на нуждите на партньора си. Останете скромни. Двама души са въвлечени във взаимоотношенията, а не само един.

Телец

Нуждаете се от връзка, която да ви накара да мислите, а може би вече сте я намерили с вашия партньор. Но любовта ви все още се нуждае от зрялост и е важно да научите разликата между любовта и привързаността.

Близнаци

Когато Близнаците търсят партньор, това обикновено е техният отдавна изгубен Близнак. 2018 ще ви научи, че този Близнак е във вас. Вие си най-добрият си приятел. Това е единственият начин да спрете разхищението на връзките си. Сега е страхотно време да попитате някой Водолей как да спасите индивидуалността си.

Рак

Когато сте влюбени, няма нужда да се затваряте в черупката си. 2018 ще ви осигури безопасно място, където можете да бъдете едновременно силни и меки. Вашето предизвикателство е да научите как да спрете да стигате до крайности.

Лъв

Искате да бъдете в центъра на вниманието, но 2018 ще ви покаже какво сте направили. Гордостта ви може да ви донесе няколко връзки, които няма да работят. Тази година ще ви науча да искате наистина. Когато научите този урок, най-накрая ще престанете да се опитвате да докажете нещо.

Дева

През 2018 г. ще започнете да се наслаждавате на стабилността на връзките си. Тази година ще научите как наистина да имате достъп до тези връзки. Изследването на нови структури в партньорството ще ви даде ясно определение на любовта.
Везни

loading...