Какъв цвят е вашата аура според зодията Ви?

Цветът на вашата аура ви разказва много за човека, който сте. Поради това не е чудно, че всяка зодия има специален цвят. Силата на всеки знак в астрологията...

1084 0

Цветът на вашата аура ви разказва много за човека, който сте. Поради това не е чудно, че всяка зодия има специален цвят. Силата на всеки знак в астрологията се разкрива чрез различни форми на енергия, включително аурата. Е, вижте какво ви разказва вашият цвят.

Овен: Светлочервен

Разбира се, ожесточеният Овен ще бъде изразен чрез ярко червено. Този цвят означава страст, сексуалност, агресия, конкурентен дух и силна воля. Това са някои от основните характеристики на Овен.

Телец: Горско зелено

Бихте ли казали, че този цвят подхожда на Телеца? Този цвят показва силата на лечител, човек, който извлича най-доброто от другите. Това също означава посвещение и земя.

Близнаци: Жълто

Веселите Близнаци имат аура с жълт цвят. Това показва оптимизъм, позитивност, игривост и докосване с вътрешното дете. Жълтият цвят също показва ентусиазма за цял живот.

Рак: Розово

Има ли миг, в който те да не са влюбени? Този цвят означава романтични чувства, любов, състрадание, съпричастност и мекота към всеки.

Лъв: Оранжево

Лъвът със своята енергия управлява света, така че не е чудно, че неговата аура има най-смел цвят. Този цвят .

Дева: Кралско Синьо

Комуникативните Деви имат аура с оживен кралско син цвят. Тази аура посочва сериозен, логичен и рационален поглед към живота и желание за искрена комуникация с всички.

loading...