Каква е ахилесовата ти пета в любовта

Когато говорим за взаимоотношения, най-вероятно си наясно, че всеки от нас има силни и слаби страни. За съжаление, светът също далеч не е идеален. Това означава, че зад...

761 0

Когато говорим за взаимоотношения, най-вероятно си наясно, че всеки от нас има силни и слаби страни. За съжаление, светът също далеч не е идеален. Това означава, че зад всяка здравословна промяна и положителна стъпка, която ще направиш, ще седи и по една грешка, която ще се опитва да те дърпа назад. Понякога и доста по-назад, отколкото си си мислила… Така че, когато става въпрос за поддържане на успешни и здрави взаимоотношения, знай, че невинаги ще бъде лесно да си обективна към себе си. Винаги можеш да попиташ партньора си какво мисли за слабите ти места в отношенията ви (ако имаш такива), но това ще доведе до критики, които могат да влошат връзката ви.

Но как можеш да разбереш сама кои са най-големите ти слабости?

Изключително лесно – като направиш този тест, разбира се! Той съдържа оптични илюзии, с чиято помощ ще можеш да научиш едновременно какво те дърпа назад и ти пречи в любовта и какво може да ти помогне в намирането на любящ и мил мъж, който да те прави щастлива до края на живота ти. Всичко, което трябва да направиш е да разгледаш снимката и да запомниш първото, което си видяла. След това прочети какво показва твоят избор:

1. Майка и дете

Ако първо си видяла майка и дете, означава, че си човек, чието семейство е приоритет в живота и е над всички други неща. Докато съвременният свят може да не прегръща идеята за сплотено семейство, това със сигурност не важи за теб. То е основна част от същността ти и връзка ти с него влияе на всеки друг аспект от личния ти живот. Любовта на твоето семейство и превръщането му в най-важната част от ежедневието ти е важно, но може да бъде сериозна спънка по пътя към създаването на успешна връзка.

Семейството е важно, няма никакво съмнение, но това, което искаш, от което се нуждаеш и което заслужаваш в любовта също е важно! Докато мнението на близките ти за твоите романтични партньори може да има значение за теб, то не винаги трябва да бъде решаващ фактор за решенията ти в любовен аспект. Да се вслушваш в съветите на роднините ти няма да ти помогне относно бъдещото отношението с половинката ти, защото, ако питаш баща си, никой никога няма да бъде достатъчно добър, за неговото малко момиченце.

2. Лице на човек

Ако първото нещо, което си видяла е лице на човек, значи си от този тип хора, които се чувстват най-комфортно, когато наблюдават от разстояние социалните взаимоотношения между хората. Само ти знаеш дали става дума за срамежливост или страх от отхвърляне, но дори и тези, които са ти най-близки, ще ти кажат, че е необходима много работа, за да излезеш от черупката си и да разговаряш открито с мъжете. Нямаш желание да отблъскваш хората, но така или иначе точно това се случва.

Поддържането на дистанция е чудесен начин да научиш повече за сложността на човешките взаимоотношения, но може и да ти попречи да създадеш романтични взаимоотношения, които да бъдат наистина успешни. Затова, ако искаш да се отдадеш изцяло на една връзка, трябва да си готова да смъкнеш гарда и да подходиш към половинката си бавно и с добро отношение. Разбира се, забавно е да си пишеш с някой остроумен и интелигентен мъж, който няма намерение да споделя време с теб в реалния свят, но това не е човек, с който има смисъл да се създаде смислена и евентуално дълга връзка.

loading...