Каква ще бъде сродната ти душа според зодията

Сродната душа е онзи човек, който ни допълва, с когото се разбираме и без думи. Но всеки от нас си представя сродната душа по различен начин – дали...

457 0

Сродната душа е онзи човек, който ни допълва, с когото се разбираме и без думи. Но всеки от нас си представя сродната душа по различен начин – дали заради минал опит, дали заради средата, в която сме израснали, или заради… зодията ни! Точно така, всяка зодия търси нещо различно в любовта и си представя сродната душа по различен начин.

Овен

Ти си много амбициозна и твърдо решена да успееш във всичко, с което се захванеш, затова имаш нужда от някого, който винаги ще те подкрепя и ще те мотивира да вървиш напред. Но този някой не трябва да се бои от теб, а да е готов да ти казва истината в очите – понякога и ти имаш нужда някой да те свали на земята и да те предпази от грешки.

Телец

Ти си много упорита, направо си си инат. Повечето хора не могат да излязат на глава с теб, затова ти позволяват да правиш каквото си искаш, но не ти трябва такъв човек в любовта. Трябва ти уверен човек, който може да се мери с теб и който понякога ще те изважда от зоната ти на комфорт. По този начин ще познаеш щастие отвъд най-смелите ти мечти.

Близнаци

Ти кипиш от енергия и нямаш умора. Идеалният човек за теб е онзи, който може да внесе малко баланс, ред и стабилност в живота ти. В същото време той не трябва да е скучен и затворен в себе си, а да знае как да се забавлява, защото ти мразиш монотонността.

Рак

Ти си много чувствителен и състрадателен човек, а всичките ти емоции са изписани на лицето. Идеалната ти половинка е човек, който също държи на силната духовна връзка, човек, който приема чувствата ти сериозно и е готов да те изслуша. Човек, който не си изпуска нервите и не ти казва „Просто спри да плачеш“, а ще те вземе в прегръдките си и ще иска да чуе причината за сълзите ти.

Лъв

Ти имаш две страни – пред останалите си уверена и решима, но когато останеш сама, ставаш ранима и нежна. Сродната ти душа е човек, пред когото можеш да показваш и двете си страни – човек, който ще харесва имиджа, който си си наложила, но ще знае, че дълбоко в себе си си много чувствителна. Човек, на когото можеш да споделиш страховете и тайните си.

Дева

Ти си перфекционистка и имаш много високи изисквания към себе си и околните. Сродната ти душа е човек, с когото се чувстваш сигурно и комфортно. Някой, който ще ти помага да забавиш темпото и да се обичаш такава, каквато си в момента. Не че има нещо лошо в това постоянно да се развиваш, но понякога си твърде строга към себе си. Правилният човек ще ти покаже, че ти винаги си прекрасна.

loading...