Каква трябва да бъде личната ви мантра през 2018, според зодиакалния знак

Хубаво е човек да има спасителни думи – мантри (дума, звук или фраза, която да си повтаря), които помагат да се концентрирате или това е вашето утвърждение (изречения,...

3284 0

Хубаво е човек да има спасителни думи – мантри (дума, звук или фраза, която да си повтаря), които помагат да се концентрирате или това е вашето утвърждение (изречения, които влият на подсъзнанието с цел утвърждаване на позитивни промени в живота.

Утвържденията са мощен инструмент за трансформиране на нашето мислене и поведение. Те са най-простият и същевременно най-бързият способ да променим вибрационното си състояние. Думите и мислите имат огромно влияние върху посоката на нашия живот. Един от ключовете за успешно използване на утвържденията е да се уверите, че то е истинско и автентично за вас. С цялото си сърце.

Ето ги и за всяка зодия:

Мантрата за Овен

Ще се науча да бъда търпелив. Моята енергия всеки ден се повишава. Използвам всички мои таланти, за да оставя следа в живота и да направя света едно по-добро място.

Мантрата за Телец

Аз съм най-добрия приятел на света. Моят дом е моята крепост. Търпелив съм. Научавам се да приемам всяка промяна в живота си. Моят живот е пълен с изобилие и радост.

Мантрата за Близнаци

Аз винаги имам най-добрите идеи. Моята сила е моята креативност. Животът ми е изпълнен с приключения и вълнуващи моменти.

Мантрата за Рак

Виждам нещата различно от другите. Моята болка е моята сила. Оставям нещата да се случат. Аз съм.

Мантрата за Лъв

Аз съм най-забавният човек, който познавам. Зареждам околните с моята енергия. Отговорен съм за действията си. Постигам всички мои цели.

Мантрата за Дева

loading...