Каква жена си, според месеца, в който си родена

Януари Януарските дами са сериозни и консервативни, но и много амбициозни. Много искат да критикуват. Рядко се изваждат от кожата си, но ако това се случи, гледай да...

863 0

Януари

Януарските дами са сериозни и консервативни, но и много амбициозни. Много искат да критикуват. Рядко се изваждат от кожата си, но ако това се случи, гледай да не си им пред очите. Не искат да си показват чувствата, така че не очаквайте да ви прегърнат като коте. Те позволяват да се приближат само хора, които смятат, че са им на интелектуалното ниво и които споделят техните възгледи за живота.

Февруари

Тези жени имат абстрактно мислене. Не всеки може да ги разбере. Често променят настроението, което означава, че трябва да се отнасяте към тях с търпение. Но затова са страшно романтични! За желания човек биха направили всичко. Важно е той да върне в същата степен. Хората, които ги предадат, няма да ги видят повече.

Март

Те са много симпатични, докато не ги разгневиш. Тогава са в състояние да направят на парчета всичко пред себе си. Иначе са посветени и верни. Да живееш с такава жена е истинско удоволствие. Само истинския мъж ще възприеме това. Характерно за тях е силната харизма и чар, с който омагьосват, веднага щом ги видиш. Само че трудно се влюбват. При тях не минават мъжките трикове като при другите жени.

Април

Тези жени са дипломати. С тях лесно се общува, но понякога се самосъжаляват. Затова трябва да им посвещавате повече внимание. В повечето от тях се крие страшно голяма ревност, която след като избухне, разтърсва всичко около себе си. Ако спечелите доверието на априлско момиче, тя ще ви направи най-щастливият мъж на планетата. Не отваря душата си пред всички, само пред тези, които заслужават.

Май

Много устойчиви и верни до край на своите принципи. Дамите, родени през май са много красиви, във физически смисъл. Но в комбинация с тежкия характер, стават опасни за всеки мъж, който ще се влюби в тях. Тези жени, мъже, докато са живи ще ги помнят.

Юни

Много любопитни момичета. Много творчески и комуникативни. Само че нямат спирка на езика си и често нарушават тайните.

loading...