Каква жена сте според зодията си

Овен Жената Овен е импулсивна, спонтанна, обича промените, динамиката и предизвикателствата. Тя би могла да те поведе на безкрайно приключение и никога няма да те кара да скучаеш....

864 0

Овен

Жената Овен е импулсивна, спонтанна, обича промените, динамиката и предизвикателствата. Тя би могла да те поведе на безкрайно приключение и никога няма да те кара да скучаеш.

Чувства се добре в големи и шумни компании. Има купища приятели и всички от тях цени и уважава. Жената Овен постоянно избухва, но това трае кратко, след което усмивката отново се връща на лицето й. Като пролетта е, никога не знаеш каква буря ще последва. Тя не е злопаметна и не търси отмъщение. В работата си е стриктна и изпълнителна.
Телец

Жената Телец е добронамерена, земна и обича удобствата, но в никакъв случай не прекалява. Обича сигурността и за това търси до себе си мъж, който може да й даде спокойствие във всичките пъти, в които се чувства несигурна и не знае накъде да поеме. Всяка представителка на този знак създава чувство за спокойствие у останалите. Жените Телци обичат истински и силно, дават сърце и душа за близките си. Като майка тя е мила и всеотдайна.

Близнаци

Това е жена с въображение и фантазия. Тя е жизнерадостна и забавна. Категорично умее да омагьосва мъжете. В нея наистина живеят две жени (нали е двойствен знак) и лесно ще го забележите, но трудно ще свикнете с това обстоятелство. Тя би могла да привлече и задържи вниманието на почти всеки, тъй като е приятен, умен и очарователен събеседник.

Рак

Тези жени са майчински грижовни, чувствени, вярни, емоционални, женствени, съблазнителни, изкусителни и инстинктивни. Обичат семейството и дома. Жената Рак е много добра майка, домакиня и се грижи за дома. Нейната най-голяма сила е в това да разбира другите и да дава ценни съвети, с които да прави живота им по-лесен. Истински късмет е да се влюбиш в жена от тази зодия, тя може да ти подари света.

Лъв

Винаги обича да бъде център на внимание. я не се опитва да покорява мъжете, те сами идват при нея. Лъвицата цени много общественото положение и материалните придобивки. Суетна е и се интересува какво мислят хората за нея. Грижи се за външния си вид и винаги изглежда ослепително. Лъвиците са талантливи в много области, но трудно разкриват това. В брачния живот представителките на зодия Лъв са доста верни и предани на партньора до себе си.

Дева

Те са искрени, търпеливи, чувствителни и много подредени. Те обичат да внасят ред в хаоса. В семейството представителките на този знак са отлични домакини и грижовни майки. Полагат изключителни грижи за съпруга и децата си. Те са енергични и борбени личности. Преди да открият спокойната си страна, те прекарват младините си в приключения, пътувания и авантюри. Истински непредвидими са, колкото и добре да си мислиш, че ги познаваш.

Везни

loading...