Какви изненади ви очакват в любовта през май

Какви изненади ни очакват в любовта през месец май? Кои зодии ще се сблъскат с проблеми и кои ще срещнат идеалната половинка? Ето какво вещаят звездите в любовен...

1913 0

Какви изненади ни очакват в любовта през месец май? Кои зодии ще се сблъскат с проблеми и кои ще срещнат идеалната половинка? Ето какво вещаят звездите в любовен план за месец май.

Овен
Месец май ще бъде изключително благоприятен за представителите на зодия Овен. Само с чар и широка усмивка ще постигате всичко, което пожелаете.

Необвързани: Няма да ви липсват ухажори и възможности за започване на нова връзка.

Звездите съветват да си дадете малко време за размисъл, за да решите дали точно това е човекът, с когото бихте могли да започнете дългосрочна връзка.
Обвързани: През този месец ще ви се струва, че всичко е любов. Отношенията с половинката ще бъдат прекрасни. Възползвайте се от настроението и заминете на почивка, на която ще се сближите още повече.

Телец
Ще ви се струва, че нищо не върви както трябва и ще се чувствате безсилни. Истината е, че трябва да се успокоите и да погледнете на проблемите от нов ъгъл.

Необвързани: През месец май ви очакват много запознанства, но хората, които ще срещнете ще бъдат по-подходящи за краткосрочни връзки.

Обвързани: Спокойствието ще бъде ключът към добрите отношения с любимия човек през този месец. Не е препоръчително да взимате прибързани решения. Отделете повече време за комуникация.

Близнаци

Месец май няма да бъде вашият месец в любовен план. Отношенията ви, независимо любовни, професионални или приятелски, няма да показват никакъв прогрес и ще ви се струва, че всички са против вас. Не забравяйте, че откритите отношения винаги са най-добрият ход.

Необвързани: Най-добре е да забравите за любовните отношения през този месец. Съсредоточете се върху подобряване на отношенията със семейството и приятелите. Не е изключено да срещнете интересен човек, но и на двама ви ще ви трябва време, за да го осъзнаете.

Обвързани: Трябва да бъдете изключително внимателни през месец май, тъй като ще се появят изкушения, на които ще ви бъде трудно да устоите. По-добре поканете половинката си на романтична вечеря и отделете цялата нощ само за вас двамата.

Рак
Прекрасното ви настроение ще бъде като магнит за околните. Ще се радвате на чудесни отношения както на работното място, така и у дома.

Необвързани: Месец май е времето, когато романтичната ви страна ще бъде на показ. Бъдете внимателни, защото точно това е месецът, когато по всяка вероятност в живота ви ще се появи човека, когото сте чакали.

Обвързани: Доброто ви настроение ще върви ръка за ръка и с палави намерения. Разбира се, това означава, че с любимия ви човек ви очакват купища приятни преживявания.

Лъв
През месец май е възможно да се сблъскате с неразбирателства с близки хора. През по-голямата част от месеца ще бъдете обзети от апатия, която ще внесе напрежение в отношенията ви с околните.

Необвързани: Лошото ви настроение ще подскаже на всички около вас, че в момента не сте най-добрата компания. Направете всичко възможно, за да ги опровергаете. Излизайте по-често и можете да сте сигурни, че смяната на обстановката ще допринесе за подобряване на настроението.

Обвързани: Възможно е да внесете огромна доза напрежение във връзката ви с любимия човек. Запомнете, че у дома няма място за проблеми от работното място. Покажете на любимия човек колко много го цените и го изненадайте с подарък или пътуване.

Дева

Месец май е периодът, през който ще постигате всичко с лекота. Единственото, което трябва да имате предвид е, че трябва да отделяте повече време за себе си. Поглезете се и със сигурност ще се почувствате още по-добре.

Необвързани: Чудесното ви чувство за хумор ще стане причина за интересно запознанство, което може да се превърне в нова връзка. Но вероятността тази връзка да се окаже дългосрочна е доста малка.

Обвързани: Постарайте се да прекарвате повече време навън. Отдайте се на релакс с половинката, далеч от всичко, което ви напомня за ежедневието.

Везни

За представителите на зодия Везни месецът ще премине под знака на романтиката. Ще откривате положителни страни във всяка ситуация, което ще спомогне за подобряване на настроението на всички около вас.

loading...