Какви са уроците за всеки зодиакален знак през идващата година?

2019 е интересна година. Много планети се връщат в своите домове и затова ще могат да блестят без затруднения. Това е като засаждане на местни растения в мястото на техния...

407 0

2019 е интересна година. Много планети се връщат в своите домове и затова ще могат да блестят без затруднения.

Това е като засаждане на местни растения в мястото на техния произход. Вече имаме Нептун в Риби от 2012 г., Сатурн в Козирог от декември 2017 г., а от ноември 2018 г. Юпитер в Стрелец. Това всъщност е много хубаво. Транзитът на Юпитер, планетата на щастието и доброжелателството, в Стрелец е особено благоприятен. Този аспект носи късмет, синхроничности, поток, разширяване, както и възможности свързани с пътуване и образование.През 2019 г. ще изпитате много опозиции. От една страна, 2019 ни кара да се съсредоточим върху семейството, родителството и свиването на гнездо. От друга страна, тя ни кара да отделяме повече внимание на кариерата и професионалния си живот. 2019 г. също среща късмет, възможности и богатство, със закъснения, предизвикателства и дисциплина. Дали 2019 е късметлийска или каръшка? Добра или лоша? Трябва да свиквате да се чувствате прекрасно и ужасно в същото време. Можем да наречем 2019 година маниакално-депресивна година и ще трябва да се научим как да намираме баланс и да интегрираме опозиции.

Пo-долу споделям кратка информация какви са уроците за всеки зодиакален знак:

ОВЕН: Аз съм моята мисия.
2019 Интеграция: Кариера и дом.

2019 продължава пътуването ви към промени, преоткриване и проявяване на кариерата ви. Сатурн, Господарят на Кармата, великият учител и наблюдател, ви помага да възстановите формата на вашия професионален живот. Вие сте овчарят, водачът на зодиака, и ние очакваме, вие ​​смело да отидете там, където ние не смеем да отидем. Вие сте пионерите и вашата работа през тази година е да продължавате да разширявате границите на това, което знаем, че е възможно. Вие сте като Рицарите на Кръглата маса, в търсене на Светия Граал. Следването на път, който вече е проправен от друг, е нещо, което е неприсъщо за правене за Овните. Тази година наистина можете да вложите всичките си усилия в кариерата. Ако сте доволни от избора си в професионалния си живот, тогава това е годината, в която да вложите много енергия, планиране, фокус и издръжливост, за да се случи това. 2020 г. ще продължи вашето професионално пътуване, затова ви предлагам да се подготвите за маратон, а не за кратък спринт. Ако обаче, не сте доволни от професионалния си избор и искате да направите промяна, това е добра година, за да направите скока. Това е годината, в която да откриете или да продължите мисията си. През 2019 г. можете да убиете дракона и да спасите принца/ принцесата. Тъй като Плутон (трансформация), Сатурн (фокус и тежки уроци) и затъмненията (ускоряване на процесите) се сближават в дома на кариерата ви, е благоприятно време да направите промени и да определите вашето призвание, както и да намерите мисия, която да ви подтикне към действие.

Тъй като Сатурн сега преминава в дома на бащите, менторите, наставниците и авторитетните фигури, може да осъзнаете, че е по-трудно да се справите с някои шефове или хора, които имат власт над вас. Опитайте се да използвате затъмненията през януари, юли и декември, за да поправите или излекувате връзките с фигурата на бащата. Трудно е да кажеш на Овен какво да прави. И още по-трудно е за представителите на зодията да бъдат подчинени на шефове и да се вслушват в другите. Но, не забравяйте, че можете да помогнете на шефовете си, като извоювате някаква независимост или автономия на своето работно място, където можете да имате свободата да водите и вземате сами решения.

ТЕЛЕЦ – Променям се.
2019 Интеграция: Автентичност в комуникацията.

2019 е влакче на ужасите за вашето племе. Уран, планетата на непредсказуемостта и хаоса, се мести в и извън вашия знак от май 2018 г., а вие ще ѝ бъдете домакин до 2026 г. Но, от ноември 2018 г. до 6 март 2019 г., Уран е ретрограден за кратко посещение обратно в Овен, което ви дава малко почивка. От март 2019 г. нататък се връщате отново под влиянието на Уран.

Има един начин да се опише Уран в Телец: п-п-п-промени. Уранът, транзитиращ в Телец, се случва веднъж на 84 години, така че ако не сте в края на 80-те си години, вие не сте преживявали този аспект преди. Тъй като Уран представлява и оригиналност, футуризъм и технологии, следващите няколко години предлагат чудесна възможност да надстроите и актуализирате себе си и живота си (upgrade & update – изрази използвани при надстройка и актуализация на софтуеър, бележка на преводача). Тази година хората, родени на 20-26 април, ще усещат Уран да се движи над тяхното слънце. Този транзит кара живота ви да минава като през влакче на ужасите, внезапни промени и обрати. Бъдете внимателни да не бъдете бунтовници без кауза и причина.

Сатурн, Господарят на Кармата, продължава своето учение във вашия дом на истината и автентичността. Тези уроци започнаха миналата година, но сега стават по-силни, тъй като Юпитер, планетата на истината и философията, се превръща в Стрелец, знак за автентичност. Вие не само учите за истината. Също така, от вас се очаква да преподавате тази благородна концепция на другите. Тази година се върти около образованието, връзката с мулти-национални организации, изследването на света, като се срещате с чужденци и срещате различни култури, или пътувате в чужбина. Тази година ще трябва да си зададете въпроса какво е важно в живота ми? За какво съм готов да се бия? Какъв е моят морален компас? Какви са моята мисия и ценности? Ще трябва да се изправите пред лъжци, крадци и хора, които са нечестни. Те ще бъдат вашите дяволи, опитвайки ви да ви изкушат от пътя на себе-откриването ви. Не забравяйте, че когато Сатурн е във вашия дом на истината, всяка лъжа, умишлена или невинна, бяла, черна или сива може веднага да предизвика реакция. Като имате предвид това, бъдете внимателни да не изневерявате на половинките си, данъците, приятелите или себе си.

БЛИЗНАЦИ – Мисля да мисля по-малко.
2019 Интеграция: Талантите ми и талантите на партньора ми.

Скъпи Близнаци, 2019 ще ви се стори много любопитна и интересна. Това е чудесна новина за вас, като знак на промяната. Кой друг в зодиака оценява промяната и движението като вас? Сатурн, Владетелят на Кармата, наблюдателят според Кабала, е дълбоко във вашия дом на смъртта и трансформацията. Звучи страховито и наистина е, като се има предвид, че затъмненията ще се присъединят към Сатурн във вашия дом на подземния свят, чийто домакин вече е Плутон, Господарят на смъртта, от 2008 г. насам. Някои казват, че Близнаци, въздушен знак, е най-повърхностният знак, архетип, който се интересува от всяка тема под слънцето, колкото да знае достатъчно, така че да може да участва в смислен разговор с всеки, когото срещне. Няма да кажа дали смятам, че това е вярно или невярно, но мога да ви обещая едно нещо. Веднъж на 30 години, вие ставате по-дълбоки от всеки друг знак (дори от Скорпион). Сега е време да си поемете дълбоко дъх и да се гмурнете дълбоко. Сатурн е в дома на сексуалността, смъртта, трансформацията, интимността и окултизма, това не е вашето естествено място да се подвизавате. Но тази година ще изпитате голям интерес в разследването, изследвания на херметизма (Херметизъм е философия, учение за висшите природни закони, основаващо се на религия, философия и езотерика, бележка на автора), лечението и терапията, смъртта и задгробния живот, както и всички форми на трансформация. Тази година се разпадате и през следващата година ще възкръснете.

Сатурн във вашия дом за трансформация може да ви помогне да се потопите по-дълбоко в ново изследователско поле. Сатурн може да съсредоточи енергията си в инвестиции, производство и работа с парите и талантите на други хора. Но Сатурн може да ви научи на някои сурови уроци с данъци, застраховки, както и скръб. Така, че бъдете много внимателни.

Сатурн също ще иска да разгледате вашата страст и сексуалност. Някои Близнаци ще се чувстват като в пашкул, безсмислен, асексуален и “разведен” със страстта им. За други Близнаци (да, вие сте двоен знак) този аспект може да трансформира начина, по който виждате вашата сексуалност, това, което ви привлича, и може би дори да ви накара да изпитате страст по нов начин.

Допълнително към кармичното положение на Сатурн в дома на смъртта, е преминаването на Уран, жокерът и господарят на хаоса във вашия дом на мистицизъм и минали животи. Има много неща да се случват тази година, така че ако искате да се изчистите, да се пречистите, да се детоксикирате и да се откъснете от пречките, които ви задържат, 2019 е годината, която сте очаквали.

РАК – Чувствам се всеки и всичко около мен.
2019 Интеграция: Аз и ти.

2019 е година е събитийна година за вас. Знам, че искате да отделите времето за почти всичко, което правите, но тази година със затъмненията в знака си, нещата се движат по-бързо от преди. Тази година има много действия в Козирог, вашият противоположен знак. Със Сатурн, Плутон, някои от затъмненията и през декември, Юпитер, всички, събиращи се в Козирог, енергиите ще преливат в знака ви. Освен това, Северният възел, наречен още “Ръководител на дракона”, е транзитиращ във вашия знак за първи път от 2000-2001 насам. От жизненоважно значение е да се върнете на 19, 38 и 57 години, за да видите какво иска да ви научи Драконът. Ръководителят на лунния възел на Дракона, както видяхме по-рано, е математическа точка в диаграмата, която ни казва какво желае душата ни да научи. От ноември 2018 г., когато Драконът се премести в Рак и сега диша вода, всички ние трябва да научим уроците, които преподава вашия знак. Това означава, че през следващите две години ние зависим от вас, Раци, за да ни казвате как да се държим. Това означава, че сега сте майка/баща на драконите. От вас зависи да опитомите, летите, да насочвате, да храните и да контролирате дракона. Трябва да дадете пример с вашето състрадание, безусловна любов, приемане, родителски умения, лечебни таланти, грижовни способности и прошка. И повярвайте ми, ние ще ви провокираме отново и отново, за да видим дали все още ни обичате, въпреки че ние ви прекарваме през ада.

Сатурн, Лордът на Кармата, продължава своята пътека през вашия дом на взаимоотношенията и партньорството. Това е седмият дом, който се споменава в известната песен “Водолей” от мюзикъла “Коса”. Това е вашето време да погледнете дълбоко във всичките си важни взаимоотношения в работата, в живота, особено в договорните отношения, и да ги изследвате. Много от вас ще се оженят, мнозина ще се разведат, а някои ще направят и двете през следващите две години. Сатурн се опитва да коригира начина, по който се справяте с вашите партньори, тези, които сте избрали да отразяват истинското ви аз обратно към вас. Това е година, в която можете да скъсате модели в отношенията си и драстично да подобрите връзките си със значимите за вас хора, особено по време на затъмненията през януари, юли и декември. Транзитът на Сатурн в този дом, също може да се прояви като предизвикателство от страна на вашите врагове, правни въпроси и съдебни дела. Бъдете предпазливи и си наемете добър адвокат.

ЛЪВ – Аз ще служа!
2019 Интеграция: Подновяване и ангажиране.

Последните две години бяха като увеселително влакче за котките в зодиака. През 2017 г. и 2018 г. Северният възел е бил в знака ви за първи път от 1998 г. насам и е пренасочвал затъмненията към вас. През последните две години, особено през февруари и юли- август, почувствахте, че животът ви ускорява и ви тласка към нови граници. Сега, когато Северният възел се е отдалечил от вас и е в Рак, ще чувствате по-малко стрес и допълнителни отговорности. През 2019 г. можете да ближете раните си и да си почивате.

Сатурн, Господарят на Кармата, ви помага да подобрите работата, диетата, здравето и рутинната си. Сатурн не е добра или лоша планета. Той ни учи какво трябва да се усвои, за да израстваме. Сатурн ни помага да идентифицираме и да разчупим моделите. През 2018 г., тази година (2019), както и през 2020 г., от вас се иска да промените начина, по който работите, вашата рутина и вашия график. Ключовата дума за следващата година продължава да бъде “служене”. Знам, че сте от кралска кръв и че трябва на вас да се служи, но веднъж на 30 години разбирате какво е служене и как работи то. През 2019 г. трябва да овладеете тази концепция. Вашето здраве се определя от това как служите на тялото си: какво ядете и как се упражнявате. Вашата работа и успехът във вашата работа зависят от това как служите на вашата мисия или как да позволявате на вашите подчинени и служители да ви служат. Може да има промяна в това къде и какво правите като работа. Също така, може да има някои предизвикателства пред служителите ви или необходимостта от промяна на хората, които работят за вас или под вас. Също така, има вероятност хората под вас в работата или вашите колеги да имат трудно време в личния си живот, което би могло да повлияе на способността им да работят.

Тъй като Сатурн е във вашия дом на здравето, той може да донесе някои трудности в тази сфера. Така че, моля, отделете повече време за изцеление, тренировки, здравословно хранене или подмладяване. И тук се появява парадокса за вас за 2019 г. От една страна, скупчването на планети във вашия дом на работа и здраве се фокусира върху ангажирането ви със службата и това да сте винаги на разположение за другите. От друга страна, лунните възли ви карат да пуснете работата и служенето, да се оттеглите, да се свързвате с мистичното във вас, да се фокусирате върху духовността и да медитирате под дърво за година или две.

ДЕВА – Служа на творчеството.
2019 Интеграция: Деца и приятели.

2019 продължава пътуването ви в областта на любовта, щастието и децата. Вие си свършихте работата като счетоводители на всички. Приключихте с това да бъдете редактор и да се криете зад кулисите. Това е годината да бъдете звездата, да сте на сцената и да се научите как другите да ви служат. Тъй като тази година е обявена за годината на раждане на вашето вътрешно дете, транзитите на Сатурн, Плутон, затъмненията и Юпитер ще улеснят този процес. Вече не е нужно да бъдете супер-бавачки или супер грижовни. Можете да бъдете детето.

През последните 12 месеца се занимавате с въпроси като: Къде е моята любов? Къде е моето щастие? Какво кара сърцето ми да се усмихва? Как мога да използвам творчеството си? За някои от вас, Деви, е време да промените отношенията си с децата си, независимо дали те са вашите истински деца или бебешки проекти. Със стелиума (астрологически термин, който означава период, по време на който група планети попадат в един зодиакален знак или един конкретен дом от астроглочината карта, бележка на преводача) през 2019 г. в дома на децата, както и това, че тази година (2019) е година на раждането, вие сте повече от готови да родите нещо огромно в живота си. Но както винаги, ще го направите по тихия и скромен начин, по който сте свикнали да правите всичко останало. Няма драма, просто практично, резултатно и ефективно раждане и появяване на бял свят.

Сатурн, Господарят на Кармата, продължава пътуването си през вашия дом на любовта, щастието и спорта. Затова 2019 е чудесно време да се съсредоточите и да си наложите много дисциплина, време и усилия във връзка с ново хоби или физическа активност. Знам, че за една Дева това може да звучи неприлично и дори глупаво, но погледнете на това, като на инвестиция във вашето вътрешно дете. В крайна сметка тази инвестиция в себе си може да стане прагматична и практична. Опитайте се да се върнете по време на пубертета си и да видите дали в училище има предмет, който ви е очаровал или в който сте били отличници, или може би извънкласна дейност, която сте изоставили по-късно, и вижте дали можете да дадете на вашето вътрешно дете нещо от това, което то е загубило.

Тъй като Сатурн е във вашия дом на любовта, той може да ви представи потенциален партньор, но с някои предизвикателства. Може би потенциалният партньор няма да е на разположение или внезапно ще трябва да се измъкне от града по работа. Не се обезкуражавайте. Сатурн ви тества, за да види колко сте сериозни и упорити. От декември, когато Юпитер навлиза във вашия дом на любовта за цялата 2020 година, романтичните взаимоотношения ще станат по-лесни.

ВЕЗНИ – Балансирам дома и кариерата си.
2019 Интеграция: Личен и професионален живот.

loading...