Какви тайни крие за теб числото на живота ти

Това е едно от най-старите вярвания на света. Ако все още не си проверила дали е вярно – опитай. Формулата е много лесна – просто трябва да събереш...

1522 0

Това е едно от най-старите вярвания на света. Ако все още не си проверила дали е вярно – опитай. Формулата е много лесна – просто трябва да събереш числата от деня, месеца и годината ти на раждане, докато получиш едноцифрено число. Това е твоят късмет, който разкрива и някои от най-важните черти от характера ти. Е, готова ли си да разбереш нещо ново за себе си?

1 Хората, които получат единица са изключително упорити и преследват собствените си цели. Не се страхуват от сериозна работа и в повечето случаи са много успешни. Намират добра изява в професии, свързани с изкуството, затова много от тях са актьори, художници, певци или писатели. „Единиците“ обичат светлините на прожекторите. Те имат нужда да бъдат признати и обожавани от околните. Рядко приемат помощ от някой друг, освен това са доста импулсивни натури.

2 Семейството е най-важното нещо в живота на хората, които получат това число. Те обичат да организират срещи и събирания с най-близките си хора. Никога няма да забравят важни дати като рождени дни и годишнини. „Двойките“ са изключително състрадателни, грижовни и жертвоготовни. Освен това никога не се колебаят, след като вземат решение. И остават верни на себе си във всякакви ситуации.

3 Числото „3“ обича промените. За тези хора не съществуват пречки и трудности – наясно са, че успехът зависи от тях. Харесват рисковете, експериментите и много често екстремните преживявания. Винаги изразяват мнението си гласно, без да се замислят за последствията. Страстта им е в пътуванията, приключенията и опознаването на новите неща в света. Влюбват се лесно и спонтанно. С подобен човек до себе си, никога няма да се отегчите.

4 „Четири“ означава стабилност. В тези личности няма нищо вятърничево и несигурно. Премислят всяка ситуация и прецизно планират действията си. изключително търпеливи и разсъдливи, което ги превръща в прекрасни лидери. Има ситуации в които за прекалено взискателни. В много случаи хората около тях ги смятат за арогантни, но това съвсем не е така – те просто искат нещата да бъдат добре изпипани. Във връзките си са предани и любящи.

loading...