Какво е слабото ти място според зодията

Всички имаме слабости – това ни прави хора. И все пак всеки от нас има една „ахилесова пета“, която ако бъде уцелена, може да ни срине. Чети нататък,...

616 0

Всички имаме слабости – това ни прави хора. И все пак всеки от нас има една „ахилесова пета“, която ако бъде уцелена, може да ни срине. Чети нататък, за да разбереш какво е твоето слабо място според зодията.

Овен

Ахилесовата ти пета е това, че изпитваш трудности да продължиш напред след лоша връзка или приключване на приятелството. Когато някой те нарани, сякаш целият ти свят се срива върху раменете ти.

Телец

Ахилесовата ти пета е промяната. Предпочиташ нещата да бъдат постоянни и познати, а промяната само разваля хармонията.

Близнаци

Ахилесовата ти пета е себеизразяването. Имаш склонност да прикриваш онези части от живота си, които не са съвсем бляскави. Като представител на зодия Близнаци си толкова отдадена на забавлението, че забравяш да се потапяш в дълбоките емоции.

Рак

Ахилесовата ти пета е отказът или разбиването на сърцето ти. Даваш толкова много любов на света, че напълно се сриваш, когато тези емоции не получат своя отговор.

Лъв

Ахилесовата ти пета е да бъдеш недооценена или да минеш незабелязана. Като Лъв вие считаш себе си за горд и безстрашен лидер, но се чувстваш безсилна, когато срещнеш хора, които не ги е грижа за теб или за твоето мнение.

Дева

Ахилесовата ти пета е липсата на контрол. Като Дева харесваш света си подреден и организиран. Сриваш се, когато попаднеш в хаос.

loading...