Какво е важно да се направи във Вълшебния период

Вълшебният период започва на 28-ми януари 2017 г. и ще продължи до 11 февруари 2017 г. В китайската култура първите петнадесет дни на новата година са свързани с...

1545 0

Вълшебният период започва на 28-ми януари 2017 г. и ще продължи до 11 февруари 2017 г.

В китайската култура първите петнадесет дни на новата година са свързани с предците и рода.

Защото в този период нашият род и ни оказва много силна подкрепа. И затова е изключително важно да се почете паметта му във Вълшебния период. Това може да стане по различни начини.

Лично ние ви препоръчваме да идете на църква и да запалите свещи за своите предци.

Купете си обикновени църковни свещи за всеки роднина, който помните. Това са вашите родители, баби и дядовци, прабаби … Една свещ – един човек. Купете и една много голяма свещ, тя ще символизира вашия Род.

За тези, които са живи, ще запалите свещ за здраве, за тези, които са починали – за упокой. Когато палите свещ, мислено се обърнете към човека с думите „Аз те обичам, аз ти благодаря.“ Когато всички предци, които си спомняте, свършат, вземете голямата свещ, и я запалете за целия си Род. Отново повторете: „Обичам ви и ви благодаря.“

Ако не обичате да ходите на църква, има и друг вариант на ритуала, много красив. Той е подобен на предишния, но вместо да ходите на църкви и да палите свещи, вие си купувате … балони.

Всеки балон представлява нашият прародител. Единственият нюанс е, че в този ритуал се почитат само тези, които са умрели. А на тези, които са живи, можете просто да се обадите или да ги посетите.

loading...