Какво говори за нас годишното време, в което сме се родили?

Лято, зима, пролет или есен? Сезонът, когато сме се появили на света, ни е „надарил“ с особени качества. ЛЯТО Тези хора, чийто рожден ден попада в най-горещото време,...

614 0

Лято, зима, пролет или есен? Сезонът, когато сме се появили на света, ни е „надарил“ с особени качества.

ЛЯТО

Тези хора, чийто рожден ден попада в най-горещото време, се отличават с широка душа. Те са добри, отзивчиви, разбиращи. Те не могат да бъдат наречени дребнави или цинични. Това са щедри, оптимистични, позитивни натури, за които „чашата винаги е наполовина пълна.“

Учените са доказали: склонността към резки промени в настроението у „летните“ се дължи на нестабилното съдържание в техните организми на невротрансмитерите. Оттук и тяхната повишена емоционалност – никога не се знае в каква крайност ще се насочи яростният поток на чувствата им.

Възприемчиви към критика, импулсивни, избухливи, впечатлителни. Те знаят как да опъват нервите на близки и приятели, а в обществото се държат сдържано, дори и ако са много ядосани. Бързо избухват, но също така и мигновено се успокояват.

Целенасочено и упорито изграждат успешна кариера (за тях е много важен социалния статус и въпроса с парите), те са в състояние да поемат рискове в бизнеса, но са далече от работохолизъм. Лесно възбудими сексуални партньори, много активни в леглото.

ЕСЕН

Есенните натури са най-зрелите емоционално. Не са склонни към депресия. Изглежда, че те се раждат с „тайни знания“ и някакъв „свещен опит.“ Те са много мъдри, дипломатични и разумни хора. Те живеят спокоен, рационален начин на живот – никога не бързат, винаги предварително изчисляват всяка стъпка, оценявайки потенциалните рискове и последици.

Не одобряват авантюрите, имат консервативни възгледи.

Усърдни и принципни. Най -много ценят стабилността. Отличителна черта на есенните жени – кулинарни таланти.

ЗИМА

Най-тежкото време на годината щедро е дарило своите представителите с всякакви видове таланти и голяма сила на волята. Ако говорим за жените, те имат мъжки ум и характер – и по този начин притежават решителност, упоритост, смелост, работохолизъм. Много е трудно да бъдат извадени от равновесие.

Не се опитвайте да ги манипулирате! Отличават се с издръжливост, и не само физически, а също така и със здрава нервна система, или собствените си чувства. Излишно е да казваме, че всички тези качества им помагат да изградят успешна кариера.

Самолюбиви, опитват се да създадат около себе си „култ към личността“.

На тях им е най-комфортно , когато са сами със себе си. Те силно ценят личното пространство и трудно допускат нови хора. Не бива да очаквате от тях нежност, но ако се запали у тях искрата на страстта, тя бързо се разгаря в чувствен пламък. В леглото е много горещо с тях!

ПРОЛЕТ

Натури творчески, талантливи, романтични. По-скоро водени, отколкото водещи. Най-важното нещо в живота им (както в личен план, така и в работата) – намират най-подходящия партньор, спътник, който ще ги вземе под крилото си и ще насочва тяхната енергия в правилната посока. До такъв надежден човек те ще разцъфтяват и ще са в състояние да постигнат много.

Те не са склонни да командват хората, да поемат инициатива и да поемат прекомерна отговорност. Вместо това, те ще се адаптират към създалите се условия. Податливи са на ласкателства и комплименти. Отлични оратори!

Mайстори са на клюките, при това и жените и мъжете. Имат отлична интуиция, понякога граничеща с пророчество. В сексуалния им живот не съществуват табута и забрани, обожават еротичните експерименти.

loading...