Какво говори за нас годишното време, в което сме се родили?

Лято, зима, пролет или есен? Сезонът, когато сме се появили на света, ни е „надарил“ с особени качества. ЛЯТО Тези хора, чийто рожден ден попада в най-горещото време,...

704 0

Лято, зима, пролет или есен? Сезонът, когато сме се появили на света, ни е „надарил“ с особени качества.

ЛЯТО

Тези хора, чийто рожден ден попада в най-горещото време, се отличават с широка душа. Те са добри, отзивчиви, разбиращи. Те не могат да бъдат наречени дребнави или цинични. Това са щедри, оптимистични, позитивни натури, за които „чашата винаги е наполовина пълна.“

Учените са доказали: склонността към резки промени в настроението у „летните“ се дължи на нестабилното съдържание в техните организми на невротрансмитерите. Оттук и тяхната повишена емоционалност – никога не се знае в каква крайност ще се насочи яростният поток на чувствата им.

Възприемчиви към критика, импулсивни, избухливи, впечатлителни. Те знаят как да опъват нервите на близки и приятели, а в обществото се държат сдържано, дори и ако са много ядосани. Бързо избухват, но също така и мигновено се успокояват.

Целенасочено и упорито изграждат успешна кариера (за тях е много важен социалния статус и въпроса с парите), те са в състояние да поемат рискове в бизнеса, но са далече от работохолизъм. Лесно възбудими сексуални партньори, много активни в леглото.

ЕСЕН

Есенните натури са най-зрелите емоционално. Не са склонни към депресия. Изглежда, че те се раждат с „тайни знания“ и някакъв „свещен опит.“ Те са много мъдри, дипломатични и разумни хора. Те живеят спокоен, рационален начин на живот – никога не бързат, винаги предварително изчисляват всяка стъпка, оценявайки потенциалните рискове и последици.

Не одобряват авантюрите, имат консервативни възгледи.

Усърдни и принципни. Най -много ценят стабилността. Отличителна черта на есенните жени – кулинарни таланти.

loading...