Какво казва вашият зодиакален знак за това защо сте сами!?

Какво казва вашият зодиакален знак за това защо сте сами!? 1. Водолей Водолеят може да бъде много импулсивен и съответно взимат импулсивни решения по отношение на връзката. Това...

487 0

Какво казва вашият зодиакален знак за това защо сте сами!?

1. Водолей

Водолеят може да бъде много импулсивен и съответно взимат импулсивни решения по отношение на връзката. Това има тежък ефект върху човека, с когото са.

2. Риби

Рибите мразят конфронтацията. Тъй като никога не разговарят с другите за чувствата си или за това, което ги притеснява, то започва да набира скорост и да има ефекта на снежна топка. Също така рибите не обичат да рискуват с нови запознанства.

3. Овен

Овен действа твърде бързо. Те винаги се втурват в неща, които не са готови или реагират прекалено за нещо, което ги разстройва. Опитайте се да поддържате връзка с това, което наистина чувствате, вместо да се опитвате да играете жертвата и да накарате другите да се почувстват зле за това как вървят нещата при вас.

4. Телец

Телец изглежда е залепнал в кутията, за разлика от мисълта извън нея. Те се страхуват да излязат от зоните си на комфорт, защото са практични и знаят какво искат.

5. Близнаци

Близнаците са склонни да вървят напред-назад по това, което искат в една връзка и дали всъщност искат да бъдат сами. Това ги кара да променят мнението си често.

6. Рак

Ракът винаги се е “забива” в грешния човек. Те са прекалено лесно погубени от харизматичен рицар в блестяща броня или може би самата принцеса.

loading...