Какво ни вещаят звездите през месец март – пълен хороскоп за всички зодии

Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е месец март. За много от...

951 0

Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е месец март. За много от нас предизвикателство, но за други, обратното, предвестник на по-добро бъдеще.

Нов месец – нов късмет. Какъв ще е вашият според зодията – прочетете тук.

Овен

Като цяло месецът не предразполага към решаване на финансови въпроси, подписване на важни документи и приключване на текущи проекти. С всички тези неща ще успеете да се справите блестящо, но ще са Ви нужни толкова усилия и време, че в края на месеца ще се чувствате изцедени. Ако не е възможно да си осигурите време за почивка, поне се постарайте с всички най-трудни неща да приключите през първата половина на месеца, защото тогава ще бъдете все още изпълнени със сили и готовност да действате. В средата на месеца очаквайте делови пътувания и недоразумения с половинката си, които ще са кратки, но бурни. Няма да е зле да поглезите любимия човек макар и с малък подарък и време, отделено само за него(нея). Един романтичен уикенд няма да е свързан с много разходи, но ще е прекрасно преживяване! Края на месеца ще се окаже най-двойнствения период. От една страна ще се чувствате изпълнени със сили и желание за действие, а от друга – ще направите един куп грешки. Постарайте се да не бързате, когато вземате решения – това ще Ви спести безкрайно много разочарования…

Телец

Наострете чувствителните си уши и не вярвайте на думите на случайни познати. Около Вас ще се въртят съмнителни екземпляри, а общуването с тях ще Ви лиши или от средства, или от добра репутация. В средата на месеца ще имате усещането, че съдбата Ви е поставила в задънена улица и вместо движение напред, ще започнете бавно да се плъзгате надолу и да губите своите позиции. Това всъщност няма да е истина и съвсем скоро нещата ще започнат да се оправят. Март е романтичен месец и във всеки момент може да Ви дари с нови чувства, та затова просто се постарайте да уловите момента. В края на месеца просто ще бъдете принудени да се отърсите от любовната мъгла и да се заемете с работа. Ще се наложи да запретнете ръкави и да поработите доста сериозно, но в крайна сметка ще разрешите всички проблеми и ще постигнете доста успехи.

Близнаци

Началото на март ще бъде белязано с финансово благополучие, кариерен скок и … сблъсък с по-малко успешни колеги. Успехите Ви, заедно с благоразположението на шефовете ще накарат много от хората около Вас да скърцат със зъби и затова бъдете готови да реагирате на няколко малки атаки. За да си възвърнете душевното равновесие, ще имате нужда от общуване с близките си и от релакс сред природата. В средата на месеца природната проницателност, която притежавате, ще Ви подведе и ще допуснете много грешки. Не се притеснявайте да питате хора, които знаят повече от Вас – това ще е само от полза. В края на месеца може да възникне напрежение в отношенията с втората Ви половинка, но това ще е за кратко, защото месецът предразполага към спокойствие и безметежност. Ще последват тихи семейни вечери, романтични разходки и пълна хармония на чувствата.

Рак

Очаквайте период на проблеми с кариерата и финансите, но трябва да сте на ясно, че само трябва да протегнете ръка, за да си осигурите ново работно място и повишени доходи. Само ако сте мързеливи и страдате от липса на инициатива, всичко това просто ще се изплъзне между пръстите Ви и е добре да си направите съответните изводи. Към средата на месеца стойте по-далече от конфликти, свързани с финансови въпроси. Ако нещата стигнат до съд, доста ще Ви загорчи!… След това изненадите – приятни и не съвсем приятни, просто ще се редуват. Подгответе се бързо да реагирате на променящите се обстоятелства, да се предпазвате от неприятности и да не изпускате откриващите се шансове.

Лъв

Още в началото на месеца ще се нуждаете от пълна организираност. Не изпускайте момента: усилията, които ще положите за това време, ще са в състояние да дадат тласък на грандиозни промени, от които толкова се нуждаете. След това ще се редуват големи и малки трудови победи, а също и ще получите няколко примамливи делови предложения. Тях ще трябва внимателно да анализирате, претегляйки всички „за“ и „против“. За старанието си неминуемо ще бъдете възнаградени с нарастване на материалното си благосъстояние, така че ще можете да изненадате втората си половинка с шикозен подарък. Всъщност, ако все още не сте се“обзавели“ с втора половинка, започвайте активно да търсите, защото Ви очаква успех!

Дева

loading...