Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец април?

Рак Любовният ви живот ще плава в обичайната си орбита. Ще усетите това още през първите десетина дни от месец април. В средата на този месец, вероятно ви...

984 0

Рак

Любовният ви живот ще плава в обичайната си орбита. Ще усетите това още през първите десетина дни от месец април. В средата на този месец, вероятно ви очакват вълнуващи мигове във връзката ви. Запазването на добрите ви отношения ще бъде сериозно предизвикателство, така че избягвайте всякакви ненужни противоречия с партньорът ви.

По отношение на кариерата ви, звездите са ви подготвили печеливша карта през този месец. Още през първата десетдневка иновативните ви идеи ще се изплатят. Ще разберете, че абстрактното мислене дава по-добри резултати в работата ви, отколкото педантичното следване на правилата. По средата на април може да очаквате добри намерения и бонуси от страна на управляващите. В края на месеца, динамичната фаза, в която се намирате ще ви донесе добри печалби от бизнес партньорството.

Очаквайте прилив на свежи пари през първите дни на този месец. Във втората десетдневка някои неуспехи в бизнеса ви и по-високите разходи, вероятно ще повлияят отрицателно на финансите. Избягвайте неразумни покупки и инвестиции! Рисковият ви период е към края на месеца, може би ще претърпите по-големи загуби от обичайните. Така че бъдете бдителни!

Лъв

Романтиката се очертава да бъде блажено интересна през април. Може да очаквате през първите десетина дни чудновати събития, но и без лютичко не може все пак, нали. Ще почувствате, че късметът ви е навестил подкрепяйки романтичната ви връзка. Ала по средата на месеца вероятно цялата тази тържественост ще бъде погълната от хладина и дистанцираност във взаимоотношенията ви. Нещо повече, към краят вероятно ще се стигне до там – „Кой да води бащина дружина“. Егото на всеки един от двама ви ще се опита да доминира. Може да има чести разногласия в последните няколко дни от април.

Работата ще върви много добре, ако бихте могли да контролирате себе си. В началото на този месец подкрепа, творчески идеи и късмет ще ви спохождат като цяло. Има вероятност за внезапен напредък, който се очертава да настъпи по средата на април. Това се дължи на съживяването на схема или процеси, който сте „посели“ миналият месец. Към края на месеца очаквайте блокади от страна на конкуренция дори на работното ви място.

loading...