Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец май?

Рак Родените през 21 юни – 30 юни: Бъдете разумни през този месец! Не се отказвайте от връзката си, независимо от обстоятелствата. Дори и да се чувствате наранени,...

688 0

Рак

Родените през 21 юни – 30 юни:

Бъдете разумни през този месец! Не се отказвайте от връзката си, независимо от обстоятелствата. Дори и да се чувствате наранени, обидени или отчаяни – борете се до край. Защото егото ви може да изпепели цялата ви любов, предупреждават звездите.

В работен план вероятно ще бъдете лидери през този месец. Бъдете за пример и покажете на останалите нови идеи за подобряване на работното място. Безработните трудно ще намерят работа по специалността си, борбата обаче продължава.

Някои финансови сделки вероятно ще изглеждат особено съблазнителни, когато имате малко повече пари, за да инвестирате, но няколко инцидента в икономиката ще ги направят особено рискована опция през този месец.

Родените през 1 юли – 11 юли:

Любовта ще промени живота ви и ще трябва да поемете допълнителни отговорности през май. Първоначално ще бъде трудно, затова свиквайте със ситуациите.

Вероятно ще сте почти нетърпеливи да се потопите в бурните води на новото си работно място. Бъдете така добри да не избързвате с прекалените емоции, защото могат да се появят и смесени чувства впоследствие.

Ще бъде добре да направите крачка назад – да се замислите, преди да подпишете всеки договор или преди всяка покупка на стойност над една четвърт от месечната ви заплата.

Родените през 12 юли – 22 юли:

Положителното влияние на планетарните позиции ще благоприятства развитието на любовната ви връзка през този месец. Това ще улесни избягването на ненужни спорове, разбира се.

През този месец се очертават особени проблеми на работното ви място. Така че бъдете подготвени. Не позволявайте на препятствията да ви вържат ръцете. Безработните да засилят търсенето, ще имат сериозни шансове за нова работа.

Вероятно често ще изпадате в трудни ситуации. Като например, ако поискате да закупите нещо на лизинг, може да се окаже, че вноските са прекалено големи спрямо вашите доходи.

Лъв

Родените през 23 юли – 1 август:

Планетарните позиции през този месец ще окажат много положително влияние в романтичната ви връзка. Може да откриете скрити ресурси в себе си, които ще ви позволят да разгърнете връзката си.

Безработните, най-накрая ще получите известно облекчение, защото повечето от вас ще си намерят така желаната и очаквана работна позиция. Май месец е благоприятен за хората на властови постове.

Май ще бъде един добър месец за вашите финанси. Ще имате няколко възможности да станете по-облагодетелствани и дори да спечелите значителни суми пари, дори и да не са толкова големи, колкото очаквате.

Родените през 2 август – 12 август:

Романтичният ви роман ще е изключително вълнуващ през този месец, както никога до сега. Вероятно ще се чувствате много страстно, доказвайки и привързаността си към партньора. Някои от вас сериозно ще обмислят да се ангажират с бракосъчетание.

loading...


Коментари