Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец май?

Рак Родените през 21 юни – 30 юни: Бъдете разумни през този месец! Не се отказвайте от връзката си, независимо от обстоятелствата. Дори и да се чувствате наранени,...

804 0

През май се очертават сериозни конфликти на работното ви място. Има вероятност някой друг да пожелае вашата позиция и това ще породи сблъсъците. Апетитите им са големи, така че имайте едно наум.

През май няма особена причина да бъдете песимистични във финансов план. Докато работите, нещата ще са добре. Но харчете с мярка, защото има вероятност да преминете на бързи кредити, които ще стопят не малко мечти за бъдещи покупки.

Родените през 13 август – 22 август:

Вероятно през май, анализирайки връзката с партньора си, ще осъзнаете грешките, които сте допуснали в миналото. Самотните и необвързаните нека бъдат търпеливи и да не бързат за нова връзка, има голяма вероятност да се спънат в това си начинание през този месец.

Бъдете ясни и точни в изказите си на работното място през този месец. Има вероятност всяка ваша дума да се изтълкува с обратен знак, а това може да доведе до спор.

Бъдете така добри да не възлагате големи надежди за големи печалби през май. Решенията относно нови източници на пари се отнасят за друг период. Първо оправете личния си живот, преди да насочите вниманието си към финансите.

Дева

Родените през периода 23 август – 1 септември:

Май ще е благоприятен за повечето от вас в личен план като цяло. Към средата вероятно ще имате спорни, но решими проблеми.

Изключително капризен месец в работната сфера, повечето от вас ще останат по работните си места, но колкото и да е неприятно останалите ще трябва да търсят нови работни поприща.

Най-вероятно ще получите възможност да откриете свой собствен бизнес този месец.

Родените през периода 2 септември – 12 септември:

В личен план през май, ситуацията е нестабилна. Може да очаквате конфликти с роднини и приятели.

Проявете далновидност, за да откриете необходимият баланс между работа и личен живот.

Звездите съветват онези от вас, които са бизнесмени да не влизат в партньорство, тъй като се очакват финансови загуби през този месец.

Родените през периода 13 септември – 22 септември:

Самотните и необвързаните могат смело да направят сериозни крачки напред за създаване на любовна връзка или семейство.

Очертава се перспектива за кариерно израстване, можете да увлечете своите усърдия на работното място, без да обръщате внимание на ежедневният битовизъм.

Търговците и предприемачите да бъдат така разумни, и да избягват сериозни инвестиции. Вероятно, се очакват трусове на пазарите както и парични проблеми.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.

loading...