Какво означават числата, които виждаме в съня си

Посветените в нумерологията считат, че животът на всеки човек се контролира от числа. Затова не е изненадващо, че те активно проникват в нашите гени. Тълкуване на сънищата е...

3579 0

Посветените в нумерологията считат, че животът на всеки човек се контролира от числа. Затова не е изненадващо, че те активно проникват в нашите гени.

Тълкуване на сънищата е на две нива: то не е сложно, ако сънуващият ясно си спомня числото, и е затруднено, ако числата са няколко и не са запомнени много ясно. Във втория случай ще трябва да разчитате основно на интуицията си, като сравнявате детайлите на съня с реалността.

Ясно видянотo число в съня е прекрасен символ: замисленото със сигурност ще се случи, всички планове ще се реализират.

Ако в съня си сте видели нула, това означава, че в действителност ще бъдете разочаровани.
1 – символ на самота или самодостатъчност;
2 – необходимост да изберете (едно от две);
3 – финансова печалба;
4 – пълна свобода на действие, промени в живота към по-добро;
5 – оценка „отличен“ за вашите действия;
6 – има смисъл да не се доверявате много на хората, за да не попаднете в състояние на зависимост;
7 – необходимост от възстановяване на хармонията на душата и тялото, баланс на духовно и материалнo;
8 – символ на мъдрост, знак на затворен цикъл, безкрайност, обещава удоволствие и успех;
9 – знак за „окончателен скок“ по пътя към целта, ако не го направите, след това ще съжалявате за пропусната възможност цял живот.

Големите числа мога да се възприемат като набор от единични цифри и да се сумират (например 134 – това е 1 + 3 + 4 = 8).

Записване числа насън

„В съня си пишех числа на хартия. Изписах целия лист. Дали решавах сложна задача, или някакви изчисления правех, не знаем. Помня само, че писах и зачертавах непрекъснато. Какво означава това? „.

Писане на числа насън символизира дисциплината и педантичността на сънуващия, които ще му помогнат в живота, ако в съня си пише без корекции, и ще му попречат, ако пише хаотично и коригира. Решаване на уравнения – наяве му предстои да вземе важно решение, което може да промени живота му.

loading...