Какво означават сънищата с изневяра и какво да предприемете

Много широко застъпено е мнението, че сънищата показват скритите ни желания, затова, когато започнем да сънуваме как изневеряваме на любимия си човек, няма как да не се притесним...

330 0

Много широко застъпено е мнението, че сънищата показват скритите ни желания, затова, когато започнем да сънуваме как изневеряваме на любимия си човек, няма как да не се притесним и да не се запитаме „Какво наистина означават тези сънища?“.

Ако се е случило само веднъж – няма защо да го мислите, вероятно някой е оставил трайно впечатление у вас през деня и това се е отразило в сънищата ви, но ако подобни сънища се повтарят многократно, тогава може би трябва да предприемете нещо.

Какво да направите, ако имате подобни натрапчиви сънища? Първо си налейте чаша кафе и след това следвайте тези 5 стъпки:

1. Приемете съня и не бъдете жестоки със себе си

Точно така, не се обвинявайте, а бъдете добри към себе си.

Подходете с разбиране към желанието ви да избягате за миг в чужди обятия, все пак се е случило само в съня ви. Няма смисъл да го отричате, да се срамувате и да се обвинявате.

2. Помислете дали сте доволни от живота си

Това, че сънувате как изневерявате, невинаги показва проблем във връзката ви, може би имате някакъв друг проблем в живота ви, който отбягвате?

Помислете дали сте доволни от тези основни области в живота ви: здраве, кариера, начин на живот, финанси, любовна връзка, интимност, цел в живота, социалния ви кръг.

Помислете какво може да направите, за да подобрите положението в тези области. Може би не сте доволни от кариерата си и по всякакъв начин искате да се разсеете от този проблем, затова предпочитате да мислите за сексуални фантазии?

3. Помислете върху чувствата ви в самия сън

Помислете как се чувствате в сънищата ви и може би това ще ви помогне да ги декодирате.

Може би се чувствате пренебрегнати от партньора ви или от приятелите ви, затова сънувате как някой друг ви обръща вниманието, за което копнеете?

loading...