Какво предвещава Луната във Водолей-Очаквайте изненади!

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 23:22ч на 19 октомври. В този период хората се стремят към пълна и безгранична свобода и не искат да...

371 0

Луната е в знак Водолей, където ще остане до 23:22ч на 19 октомври.

В този период хората се стремят към пълна и безгранична свобода и не искат да поемат отговорности и задължения, които я ограничават. Рутинната работа не се отразява добре.

Трудно ще се решават ежедневните проблеми. Интересите са насочени към новото, интересното. Луната в този знак носи различни изненади, срещи с различни хора. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационните връзки.
Луната във Водолей предразполага човек към доброжелателно отношение, но съблюдава спазването на дистанция между себе си и другите. Не допускайте никого в душата си, дори събеседникът ви да ви внушава доверие! Почетете някоя книга, защото именно тя ще ви помогне да съхраните хармонията в душата си в този ден.

Уязвими са глезените.

Хронология на лунните дни:

10 лунен ден започва от 15:18ч на 17 октомври и продължава до 15:56ч на 18 октомври.

Десетият лунен ден носи най-мощната благоприятна магия на целия лунен месец.

Денят символизира пълна чаша. Цялата енергия, която носи нощното светило остава събрана вътре в тази „чаша” и може да бъде използвана само за добри и благи дела. Възползвайте се от всички възможности. Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Предприемайки стъпка към вашата цел, вие вече не го правите сами, а с помощта на по-висши сили. Това е като протегната насреща любезна, силна ръка на космическия помощник. Началото на всяко важно дело може да бъде положено в този лунен ден. Добре е да се правят големи покупки, които подобряват живота – купуване на апартамент, недвижими имоти, коли, бижута.

loading...