Какво ще донесе май месец за Стрелец, Везни и Скорпион

Везни Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и творчески замисли. Преди да вземете решение, всичко ще бъде обмислено до подробностите. През месеца ще бъдете по-заинтересовани от работата и финансовото...

1713 0

Везни

Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и творчески замисли. Преди да вземете решение, всичко ще бъде обмислено до подробностите. През месеца ще бъдете по-заинтересовани от работата и финансовото положение. Поставете всичко по местата си – мисли, планове и желания.
За вас започва време на преструктуриране и преоценка на кариерните цели. Работата не трябва да пречи на любовта обаче. Настроението ви ще се променя твърде бързо.

Необходимо е да контролирате емоциите си. Ще наблегнете на задоволяване на културните и духовни нужди. Научете се да разграничавате истинските приятели от фалшиви, които само вредят с техните съвети. Успех в любовните начинания. Живейте истинския живот, а не чрез виртуални разговори. Очакват ви ярки и незабравими срещи от романтичен характер. Много от вас ще се влюбят и ще срещнат взаимност. Възможно е любовта да я срещнете на път или да се намира на далечно разстояние. Тези, които имат дълготрайни отношения, не бива да слушат чужди съвети.

Скорпион – Възможни са съществени постижения в кариерата поради комбинация от успешни обстоятелства, които не зависят от вас. Юпитер във вашия знак ще ви помогне да укрепите репутацията си, да се докажете като квалифицирани служители. Втората половина на май обещава да бъде по-спокойна. Това е чудесно време да получите нови знания, които обогатяват вашия професионален опит. Бъдете по-разумни в разходите, тъй като има тенденция да се отдавате на краткотрайни капризи.

Планирайте покупките си предварително, така че по-късно да не се окаже, че сте закупили неща, които не ви радват или въобще не са ви необходими. Ще бъдете енергични и изпълнени със сили през целия месец. Юпитер дава тенденция към прекомерна консумация на храна и покачване на килограмите, така че трябва да избягвате преяждането и особено внимавайте какво си хапвате. Мнозина ще бъдат обхванати постепенно от желанието да живеят по-свободно.

loading...


Коментари