Какво ще се случи с всяка зодия в Годината на свинята 2019

Китайската нова година ще премине под знака на кафявата земна свиня за 2019 година. Тя започва на 5 февруари 2019 . Тя предвещава доста изненади за различните зодии....

851 0

Китайската нова година ще премине под знака на кафявата земна свиня за 2019 година. Тя започва на 5 февруари 2019 . Тя предвещава доста изненади за различните зодии.

За повечето зодии от китайския хороскоп годината ще бъде изключително успешна и плодородна. Ще се радват на нови придобивки и увеличение на доходите, очакват ги пътувания извън страната и приятни мигове с приятели, които не са виждали отдавна.
Плъх

2019-а ще е година на възможности и предизвикателства за Плъховете. Ще можете да поправите всички грешки, които сте допуснали през 2018-а. Това ще ви донесе успехи. Ще сте по-бавни във вземането на решения, но пък ще е за добро. Въпреки това умът ви ще е активен и щателно обмислящ вашите нови възможности.

Новата година ще е и годината, в която Плъховете ще създадат нова връзка или ще преустановят настоящата си. 2019-а е преломна в любовта за тях. Година на ново начало и в двата случая. Не се колебайте. Ако харесвате някого, отидете и му споделете. Шансовете ви ще са добри. Тази година не е времето, в което да си мълчите.

В работата и бизнеса успехите няма да са особено забележителни. Дори е възможно да ви очакват трудни времена.

Бик

Бикът ще се радва на една прекрасна година. Това е годината на релакса и забавленията за представителите на тази китайска зодия. Както в любовта, така и в работата ще сте благословени със стабилност. Погрижете се добре за здравето и храненето си през 2019-а. Това ще е от огромно значение за в бъдеще.

Що се отнася до връзките, Биковете ще трябва да се постараят малко повече, за да заздравят връзките си въпреки стабилността. Новите проекти на работа ще държат вниманието ви непрекъснато, а съзнанието заето. Това ще ви донесе материални облаги.

В личен план 2019-а година ще е идеална за Биковете, които искат да организират пътешествие с партньора си или да планират бременност.

Тигър

И родените под знака на Тигъра ще се радват на прекрасна година. Ще се чувствате непобедими и готови да завладеете целия свят. И не стига това, но и до каквото се докоснете през 2019-а ще се превръща в злато, тоест годината ще ви донесе материални успехи. Просто трябва да се концентрирате и да насочите енергията си в тази посока.

Годината на свинята ще е щастлива за Тигъра и в любовта. Свещи, романтични вечери, цветя, шоколад и много любов – така ще премине тази година за тях.

В професионален план годината няма да е особено успешна, ще е дори трескава, но пък няма да е невъзможно да овладеете трудните ситуации. Просто дръжте финансите си под око и се предпазвайте от безсмислени харчове.

Заек (Котка)

За Заека Годината на свинята ще е година на предизвикателства. Но с вашата силна воля и решителност ще сте способни да преодолеете всякакви препятствия. Не прекалявайте с тренировките в здравословен план. Това може да ви донесе известни проблеми. Предпазвайте се и не се претоварвайте. Избягвайте прекомерната консумация на червено месо и захар през тази година, защото има известен риск от развитие на някои заболявания, свързани с тях.

В любовен план 2019-а ще бъде не особено бурна. Ще сте здраво стъпили на земята. Не ви очакват сложни взаимоотношения. Комуникацията ще ви е необходима, ако искате да изведете връзката си на следващо ниво.

Успехът в кариерата ви ще зависи до голяма степен от детайлите. Не игнорирайте малките неща на работа.

Дракон

За Дракона Годината на свинята ще е спокойна и мирна. Вие ще сте изпълнени с енергия и ентусиазъм. Използвайте ги за добри каузи и дела. Брачните двойки ще се радват на връзки, изпълнени с щастие и любов.

Необвързаните Дракони ще продължат напред към срещи, предполагащи по-стабилни връзки в бъдеще.

Това е годината на креативна работа в професионален план. Финансовото ви състояние ще се стабилизира неочаквано. Релаксацията и медитацията ще ви помогнат да направите живота си по-щастлив и балансиран.

Змия

Змията ще се радва на спокойствие през 2019-а година. Почивката ще е важна. В любовта нещата ще са малко объркани. Може да се окажете с разбито сърце. Но не се отчайвайте. Вероятно е за добро. Съберете мислите и силите си и продължете напред.

Годината на свинята крие рискове от разочарования и в професионален план, но това е част от живота. Научете се да ги приемате такива, каквито са и то с усмивка на лицето. Важното е, че ще се движите с темпото, което вие сами си диктувате, а не някой друг. Възползвайте се от това.

loading...