Какво ще ви донесат последните месеци на 2017 година

Не остана много от тази година, но ето какво трябва да очаква всяка зодия: Овен Част от сърцето ви иска да се откаже от лицето, което искате, но...

1220 0

Не остана много от тази година, но ето какво трябва да очаква всяка зодия:

Овен

Част от сърцето ви иска да се откаже от лицето, което искате, но повечето от вас не искат да го правят. Вие сте наясно, че се въртите в омагьосан кръг и се ядосвате на себе си. Сърцето ви иска едно нещо и умът ви казва да направите нещо съвсем различно. Нека нещата се случват сами. Не правете компромиси за нищо, правете неща, за които сте готови.

Въпреки това, напомнете си, че заслужавате най-доброто и не позволявайте да получавате по-малко от това, което заслужавате.

Телец

Напоследък се чувствате самотни. Не знаете дали пътят, по който вървите, е правилният. Всичко е наред и е нормално да бъде объркано и несигурно. Следвайте тази несигурност. Това ще ви отведе бавно по пътя, където много неща ще бъдат изяснени до края на годината. Но нека страхът от провал да не ви кара да се страхувате. Може би следващите три месеца от живота ви няма да са най-добрите, но това, което получавате, е най-добрата награда за следващата година.

Близнаци

Животът ви сякаш се промени изцяло през 2017 г. Много промени – промени в отношенията, кариерата, които сте направили, но които са в резултат на вашите усилия от предишните разходки. Всички тези промени са страхотни, но трябва да признаете, че ви харесват.

Последните 4 месеца ще ви помогнат да намерите себе си, т.е. да получите по-голяма увереност за следващата година. Нови идеи, нови хора. Много хубави неща.

Рак

Как бихте описали 2017 с една дума? Не можете, защото за повечето от вас беше една от най-лошите години. Но ще бъде по-добре.

Това, че не беше толкова красива година, не означава, че нещата няма да се променят. Есента и зимата носят красиви неща, които ще ви помогнат да създадете красиви спомени. Просто изчакайте.

Лъв

Вие сте първите, който избягват някаква връзка. Мразите връзките и всички видове обвързване. 2017 ви донесе много такива моменти, когато трябваше да направите много, за да покажете на другите, че не сте искали нищо сериозно, но понякога си мислехте как ще бъдете в една връзка.

През последните месеци не сте били много щастливи и успешни, най-вече защото не сте имали енергия. Но есента и зимата донасят вашата енергия обратно. Пълни с настроение, когато не сте в най-добрата компания, ще се смеете на вашите собствени вицове. Освен това тези месеци също ви носят любовта, която ще искате да запазите.

Дева

През 2017 г. направихте огромна стъпка напред във вашата кариера, колкото и да е ужасна тази промяна, която сте преживели. Последните 4 месеца също ви носят красиви неща, но трябва да се научите да бъдете горди от себе си и никога да не се отказвате от това, което искате.
Що се отнася до любовта, влюбени сте в човек, който не отвръща на любовта ви и въпреки че жертвахте много за този човек, все още не сте готови да го забравите. На прага на новата година ще се сетите за него още веднъж.

Везни

loading...