Какво те очаква през 2017 г. според личното ти число

Западната нумерология е създадена от гръцките мистици и математика Питагор преди повече от 2500 години. Според нея всеки от нас има седем числа, отговарящи за характера му и...

1512 0

Западната нумерология е създадена от гръцките мистици и математика Питагор преди повече от 2500 години. Според нея всеки от нас има седем числа, отговарящи за характера му и пет числа, които показват бъдещето му.

Тези пет числа се въртят през годините и ни показват какво ни очаква през предстоящите 365 дни. Нумерологията е базирана на идеята, че животът ни е изграден от повтарящи се цикли, всеки от които предоставя уникални възможности за развитие. Някои от циклите са по-благоприятни, затова е добре да знаеш в какъв етап се намираш и какви предизвикателства и възможности стоят пред теб..

За да разбереш какво те очаква през новата година, единствено трябва да сметнеш личното си число за 2017 г.

Ето и как да го сметнеш:

Стъпка №1: Прибави датата и месеца ти на раждане към 2017.

Стъпка №2: Продължавай да събираш отделните числа, докато се получи едноцифрено число между 1 и 9.

Нека за пример вземем датата 28 септември:

2+8+9+2+0+1+7 = 29

2+9 = 11

1+1 = 2

2 e твоето лично число за 2017 г.

Стъпка №3: След това намери твоето число и разбери каква година те очаква. Имай предвид, че това числото е основното, което ще направлява съдбата ти, но другите пет числа (в примера те са 2,8,9,1 и 7) също оказват влияние върху годината ти.

Лично число: 1
Това е годината на новото начало. Ще срещнеш много нови хора, ще имаш възможност да опиташ нови изживявания, не позволявай на неувереността ти да те спира. Дори да се страхуваш – направи го. Направи една смела крачка.

Как да постигнеш най-много през 2017:

Бъди храбра и се приготви да изпробваш нови неща. Помисли върху живота си и виж в какъв аспект имаш нужда от промяна, а след това я направи.

Евентуални предизвикателства:

Страхът от непознатото може да ти създаде проблеми и да не ти позволи да продължиш напред. Ако продължаваш да си вкопчена в миналото, Вселената сама ще се опита да промени живота ти, затова по-добре бъди активна и промени съдбата си сама.

Лично число: 2
Тази година ще бъде емоционална. Ще трябва да работиш върху заздравяване на взаимоотношенията ти с близките ти хора. Ще трябва да обърнеш внимание и на духовното, да развиеш интуицията си. Потърси баланса в живота си и се научи да бъдеш търпелива.

Как да постигнеш най-много през 2017:

През тази година ще е много важно да се оставиш по течението и да не пришпорваш нещата. Довърши проектите от миналата година и бъди търпелива – усилията ти ще се отплатят, просто правилният момент понякога настъпва по-късно, отколкото ти се иска.

Евентуални предизвикателства:

Тъй като годината ще бъде много емоционална, вероятно ще си много чувствителна и ранима, особено към критика. Опитай се да работиш в екип, да си търпелива и толерантна, недей да реагираш твърде бурно. От друга страна, трябва да обърнеш внимание на емоциите, които се стремиш да потискаш – нерешен конфликт от миналото ти ти пречи да бъдеш щастлива.

Лично число: 3
През тази година трябва да общуваш повече и да се забавляваш. Създай нови познанства, вземи си дълга отпуска, бъди креативна, захвани се с ново хоби. Себеизявяването е съществена част от живота ни, затова се стреми да показваш себе си всеки път, когато имаш възможност.

Как да постигнеш най-много през 2017:

Отпусни се и не приемай всичко твърде сериозно. Бъди себе си, бъди честна, показвай емоциите си и казвай истината. Потърси онова, което те прави щастлива, и го преследвай докрай. Позволи си да бъдеш безгрижна като дете.

Евентуални предизвикателства:

Тази година може да ти е трудно да се фокусираш, но покажи малко самоконтрол, разпределяй времето си умно и внимавай с излишните разходи.

Лично число: 4
През тази година трябва да положиш основите на големи успехи в бъдещето. Нужно е да си решителна и активна. Понякога работата ще ти се струва непосилна, но трябва да останеш силна.

Как да постигнеш най-много през 2017:

loading...