Какво ви очаква в любовта? Невероятно точен тест!

Това е бърз тест , който на пръв поглед изглежда твърде прост за да бъде точен, но много хора са се изненадали от точността му. Проверете и вие:...

827 0

Това е бърз тест , който на пръв поглед изглежда твърде прост за да бъде точен, но много хора са се изненадали от точността му. Проверете и вие:

1.

Тръгнали сте към къщата на своя партньор. Има две пътеки, които водят до нея, едната води право до крайната цел и е много по-близо, но е много обикновена и скучна. Другата е много дълга и сложна, но и много живописна, изпълнена с интересни детайли. Коя пътека ще изберете? Кратката или дългата?
2. По пътя до къщата виждате два храста с рози. Единият е с червени цветя, а другия с бели. Решавате да наберете 20 цветя. Колко бели и колко червени рози ще наберете?

3. Накрая ще стигнете до къщата, вратата ви отваря някой от неговото / нейното семейство. Ще поискате да го / я повикат или сами ще влезете?

4. Влизате в стаята, но там няма никой. Въпреки това се решавате да оставите букета, но къде? На леглото или до прозореца?

5. По-късно, идва време за сън. Спите в различни стаи. Сутринта, когато влизате в неговата / нейната стая искате да го / я заварите докато спи или да е буден / а?

6. След всичко трябва да се върнете у дома. Кой път ще изберете, по-краткия или по-дългия?

loading...