Какво виждате първо в тази картина?

По време на опознаване на самите себе си, ще се сблъскаме с някои наши черти, които може да са трудни за приемане. Тази тъмна страна на нашата личност...

594 0

По време на опознаване на самите себе си, ще се сблъскаме с някои наши черти, които може да са трудни за приемане. Тази тъмна страна на нашата личност е известна и като нашата Сянка.

Казва се, че тази част от нашето подсъзнателно съзнание се състои от инстинкти, импулси, смущаващи страхове, желания и потиснати идеи. Тези черти, разглеждани като нашите „тъмни черти“, остават скрити в нишите на нашите подсъзнателни умове; те обаче продължават да играят важна роля в решенията, които вземаме в ежедневието ни. Интересувате ли се от това, което се крие във вашата Сянка? Направете този тест, за да разберете!

Какво виждате първо в тази картина?

Ако сте видели мечката: Вие се движите от сърцето си!

Ако първото нещо, което видяхте, когато погледнете картината, беше фигурата на мечката, то това е индикация за някой, чиито демони лежат дълбоко в сърцето му. Вашата битка между доброто и злото винаги бушува, започвайки от много ранна възраст и продължаваща до днес. Вашите борби, войната между доброто и злото, могат да бъдат намерени дълбоко вкоренени във вашето сърце, влияещи върху всяко ваше емоционално решение.

Вашата Сянка е невероятно силна и мощна, много подобна на тази на мечката. Всъщност може да откриете, че понякога е твърде силно, за да се чувствате така, сякаш можете да се справите с нея. Ако чувствате, че енергията на тази сила надделява, трябва да се научите да я приземявате. Най-ефективният инструмент за това е да практикувате медитация. Прегърнете емоциите, които вашето самоуправление на сянката придвижва напред и ще впрегнете способността да я контролирате.

Ако сте видели ПЛАНИНАТА: Вие се движите от мислите си!

Ако погледнете горната картина и първото нещо, което ви хваща окото, са планините, това е знак, че сте в процес на работа. Това е труден път, който изисква много усилия, за да се изкачите на върха. Не се страхувате от малко упорита работа и вероятно сте работохолик, поставяйки кариерата си пред личния си живот. Вие чувствате, че сте изтощени, но не можете да се отдръпнете от всичко, за което се чувствате отговорни и извършвате ежедневно.

Горната част на планината е самотно място, което е представително за начина, по който гледате живота си. Изградили сте големи стени около сърцето си, като държите по-далече всеки, който може да се опита да се приближи до вас. Това се дължи на факта, че сте се убедили, че никой друг не би могъл да ви разбере. Истината е, че вие ​​също имате дълбоко вкоренено желание за приемане, което никога няма да получите, ако не си позволите да се отворите и да бъдете честни с онези, които ви интересуват.

Ако сте видели дърветата: Вие се управлявате от Духа си!

Ако първият аспект на тази картина, която се откроява за теб, беше гората от дървета, тогава си много социален, дори и да не ти е грижа да го признаеш. Подобно на взаимосвързаните корени на дърветата в гората, вие желаете да изградите връзка с всички, с които сте свързани в живота си – семейство, приятели, колеги, тези, с които споделяте хоби и т.н.

loading...