Кариерен хороскоп за всички зодии за 2019 г.

Ще получите ли повишение? Какви професионални възможности ще имате? Кога ще е най-благоприятният момент да смените работата си? Ще се разбирате ли с колегите ви? Отговорите на тези...

525 0

Ще получите ли повишение? Какви професионални възможности ще имате? Кога ще е най-благоприятният момент да смените работата си? Ще се разбирате ли с колегите ви? Отговорите на тези въпроси можете да разберете в нашия кариерен хороскоп за 2019 г.:

Овен

Скъпи Овни, тази година ще сте заредени с амбиция, но ще се изправите пред множество изпитания. Тайната към успеха е да останете концентрирани, спокойни, позитивни и целенасочени.

Най-благоприятният период: Ще бъдете по-спокойни и ще ви върви повече през месеците април и май. Септември е най-добър за постигане на големи цели. Ако искате да смените работата си, през април е най-подходящият момент.

Един съвет от нас: Бъдете гъвкави, понеже ви очакват много промени в работата.

Телец

Очаква ви много позитивна година, Телци! Куражът ви, енергията и отдадеността ви гарантират страхотни резултати. Бъдете уверени в себе си и използвайте силните ви страни по-пълноценно.

Най-благоприятният период: През април ще постигнете немалко успехи, но истинският късмет ще ви споходи към края на годината, когато ще получите заслуженото признание. Тогава ще сключите нови договори или ще получите повишение. Ако искате да смените работата си, най-подходящото време за това ще е през ноември, но можете да предприемете тази крачка и по-рано, ако искате да смените позицията си, но не и компанията, за която работите.

Един съвет от нас: През януари не бъдете твърде алчни и нетърпеливи, защото това може да доведе до конфликти с ваш клиент или колега.

Близнаци

Скъпи Близнаци, началото на годината ще бъде трудно в кариерно отношение, но после ви очаква само възход. Вие сте се посветили изцяло на работата и това няма да остане незабелязано от шефа ви и околните. Отдадеността ви ще ви помогне да получите желаните резултати. Вашите успехи обаче могат да предизвикат завист сред колегите ви, затова се пазете от интриги.

Най-благоприятният период: Най-успешните ви месеци ще са юни, септември и декември. Ако си търсите нова работа, с помощта на Марс и Меркурий, ще я откриете през месец юни, но само ако вярвате в себе си.

Един съвет от нас: През ноември бъдете малко по-пестеливи, не давайте заеми и не взимайте кредити.

Рак

Раци, тази година ще бъдете решителни и смели, няма да ви липсва мотивация и накрая на годината ще бъдете много удовлетворени от себе си. Много е вероятно да стартирате проект, който обмисляте от много време, или да завършите проект, върху който работите от месеци и дори години.

Най-благоприятният период: През януари ще сте заредени с увереност, ще бъдете инициативни и пълни с енергия. Доброто начало на годината ще ви зареди с позитивизъм за дълго време. Ако искате да смените работата си, направете го през ноември или декември – тогава ще имате най-голям късмет. Освен това не се страхувайте да разширите кръгозора си и да потърсите работа в друга сфера или в чужбина.

Един съвет от нас: Уверени сте в себе си, и това си личи! Но понякога трябва да бъдете малко по-смирени, за да не изглеждате твърде арогантни пред колегите ви. Не се страхувайте да помолите за помощ, когато имате нужда.

Лъв

Лъвове, пригответе се за една шеметна година, изпълнена с много изпитания. Между вас и колегите ви ще възникнат конфликти, които могат да ви попречат да получите повишение, затова бъдете внимателни при комуникацията си с другите. Все пак отдадеността ви ще се отплати по-късно през годината. Ако обаче се чувствате недооценени, е добре да смените работата си.

Най-благоприятният период: През новата година ви очакват доста промени – може да си смените работата или пък да изберете съвсем различно поприще. Но от септември нататък нещата ще се подобрят. Тогава ще срещнете интересни хора, които могат да ви бъдат полезни, ако си търсите нова работа. Бъдете отворени за нови предложения

Един съвет от нас: През юни няма да ви е лесно, но бъдете упорити и всичко ще си дойде на мястото.

Дева

Тази година трябва да се посветите на себе си, защото хем сте мотивирани, хем ви липсва енергия да правите каквото и да било. Трудно ще ви е да се концентрирате, но причината е, че имате нужда от почивка. Предстои ви една година, в която да изследвате себе си и да преосмислите какво искате от живота.

Най-благоприятният период: В началото на годината ще се разбирате чудесно с колегите ви и ще завържете нови бизнес познанства. Ще имате късмет през април, а през май може да получите интересно предложение.

Един съвет от нас: Не забравяйте да си почивате, но и не се отпускайте прекалено, защото след това ще ви е много трудно да се нагодите към предишните ви темпове на работа. Важно е да намерите баланса!

Везни

Скъпи Везни, тази година ще сте много решителни да изпълните всичките си цели. Ще трябва да вземете някои трудни решения, но накрая всичко ще се нареди, а банковата ви сметка ще набъбне значително.

loading...


Коментари