Кармата, която очаква Стрелец оттук нататък

Кармата на Стрелците е свързана с проблеми, които не са съумели да разрешат в някой от миналите си животи в сферата на сътрудничеството, следователно, в настоящия живот е...

299 0

Кармата на Стрелците е свързана с проблеми, които не са съумели да разрешат в някой от миналите си животи в сферата на сътрудничеството, следователно, в настоящия живот е необходимо да отработят кармата си в тази област.

Стрелците в минало превъплъщение са били непоколебимо уверени в собствената си истина и понякога това им е пречело обективно да оценяват действията си. Кармичните дългове, натрупани от тях не са толкова големи, колкото тези на някои други знаци на зодиака, но отново ще трябва да се сблъскат със ситуации, които не са били обработени в миналото.

Много хора, родени под този знак в миналото са се опитвали да избегнат отговорността на всяка цена и затова са останали много недовършените дела, в този живот ще трябва да преживяват това отново и отново.
Причината, поради която представителите на този знак са се отнасяли толкова безотговорно е в силното желание да запазят чувството си за свобода. Сега ги очаква активен и богат живот, чиито събития непрекъснато ще се променят като в калейдоскоп, а Стрелецът ще трябва да избере върху какво трябва да се съсредоточи, за да постигне успех.

Кармичната задача на Стрелец е да се научи как да се държи правилно в обществото, да взема предвид мненията на другите, да комуникира тактично с тях и да вижда ситуацията от различни ъгли. Той е склонен да осъзнае, че негативите, което той приписва на други хора, всъщност не е нищо друго освен собствените му отрицателни черти, които не приема и отрича от себе си. Много от Стрелците са склонни да осъждат другите и да изразяват своето мнение за действията им, но трябва да осъзнаят, че тяхното мнение изобщо невинаги е вярно и те не са по-висша инстанция. Хората трябва да бъдат вдъхновявани не чрез налагане на своите идеи. Стрелецът ще трябва да се научи да приема живота и хората около себе си, заедно с всички несъвършенства, както и да намери причини за радост във всяка дори и най-неприятната ситуация.

Този знак може да се нарече рисков, тъй като от природата му дава непоколебима вяра в себе си и неговите способности и понякога той влиза в ситуации, в които другите са предпазливи и избягват. Често Стрелецът съзнателно поема рискове, уверен във вечния си успех и късмет, но това поведение е опасно: може да спечели три пъти поред, на четвъртия път да загуби всичко. Затова е важно представителите на този знак да се научат да се отказват от желанията си и да не залагат на това, което е ценно.

Сред Стрелците има много вярващи, които често посещават църкви. Не е толкова важно на коя религия принадлежат, а само това, че те осъзнават, че божественото е навсякъде около нас. Ако не се откажат от духовното си търсене, очаква ги интересен и богат живот и самите те ще помагат на другите да намерят пътя си към светлината.

loading...