Кармичната тайна, която носите според зодията си

Смята се, че да се родиш на определена дата и час, съответно и под определен зодиакален знак, не е случайно. А е част от твоята земна мисия. Нещо...

597 0

Смята се, че да се родиш на определена дата и час, съответно и под определен зодиакален знак, не е случайно. А е част от твоята земна мисия. Нещо е липсвало в миналите ти животи и вселенският баланс изисква да си го получиш сега. Ето каква е твоята кармична тайна според зодията ти:

Овен

Щом сте се родили под този зодиакален знак, значи в миналия си живот сте били невзрачни и нерешителни.

Предпочитали сте да се сливате с тълпата, вместо да застанете твърдо зад собствените си позиции. И сега е време да се научите да бъдете себе си. Да бъдете смели, да не отстъпвате от своите принципи.
Телец

Щом сте представител на тази зодия, значи твърде дълго сте били бедни в миналите си животи. Дава ви се шанс да се научите да печелите, да се радвате на скъпи придобивки и глезотийки. Много пъти ще ви се иска да сцепите стотинката на две или да спестите. Не го правете! Всеки Телец е орисан да живее охолно, само и единствено, ако не е скъперник.

Близнаци

В тази зодия се раждат хора, които в миналите си животи са отделяли цялото си време върху науката, някаква кауза или в това да служат на някого. Вглъбени в своите задължения, те не са могли да се радват истински на живота. Затова сега имат шанс да опознаят цялата му красота. Да се радват на облака, на порива на вятъра, на красив стих. Да плачат на тъжна песен, да усетят силата на дребните неща.

Рак

Сега са посветени на семейството си, но в миналите си животи Раците са били търговци, отдаващи времето си изцяло на своя бизнес. Обикаляли са света, видели са хиляди места, опознали са много хора и култури. И сега е моментът да оценят комфорта и удовлетворението от спокойния семеен живот. И да прекарват времето с близките си.

Лъв

Те често са обвинявани в егоцентризъм и дори нарцисизъм. Оказва се, че имат пълното право да са такива. Защото в предишните си животи тези души са били изключително отдадени на хората. Помагали са безрезервно, пренебрегвали са своите нужди в името на чуждото щастие. И е настъпило времето, което трябва да се посветят малко на себе си и своето его.

loading...