Кармично свързани зодии на енергийно ниво

Един от основните фактори , който изгражда характера ни е връзката на зодиакалния ни знак с една от трите вида енергии – Кардинална, Фиксирана и Непостоянна. Какво означават...

616 0

Един от основните фактори , който изгражда характера ни е връзката на зодиакалния ни знак с една от трите вида енергии – Кардинална, Фиксирана и Непостоянна. Какво означават всички те, обаче? Как ни изграждат като личности? Кои зодии, към коя енергия са свързани? Ето отговорите на всички тези въпроси:

Видовете енергии

1.

Кардинална енергия – с този вид енергия са свързани зодиите Овен, Рак, Везни и Козирог. Те са импулсивни и много силни, могат да направят първата крачка. Много мощ притежават тези зодиакални знаци. Всеки един от тях е отговорен за различни сфери в живота и се справя повече от блестящо с тази отговорност.
2. Фиксирана енергия – с този вид енергия са свързани Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Те са търпеливи и полагат много усилия, за да постигнат желаното. Имат мащабни планове и с борят дълго време, за да ги осъществят. Винаги изчакват правилния момент и не обичат да прибързват, способни са години наред да се борят, ако са сигурни, че ще постигнат целта си.

3. Непостоянна енергия – с този вид енергия са свързани Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Тези зодии умеят да се приспособяват към всичко, там където другите не намират смисъл, те намират вдъхновение, за това много астролози ги наричат хамелеони. Те винаги имат строго определена тактика, която им помага да бъдат най-богатите зодии.
Какво означават енергиите за всяка зодия

Овен – праволинеен , винаги постига целите си и обикновено действа сам, не търси чужда подкрепа.

Рак – независимост и амбиция, този зодиакален знак е много силно свързан със семейството. Представителите на зодия Рак намират утеха и сила в дома, близките и роднините.

Везни – дипломатични личности, които умеят да комуникират с много хора и да създават важни за тях приятелства. Обикновено действат в екип.

loading...