Кармичното привличане при зодиите – ето кои са фаталните двойки

Това е човек, който споделя някаква кармична привързаност и енергийна връзка с вас. Тя може да се основава на минал живот, където имате енергийни връзки, които трябва да...

884 0

Това е човек, който споделя някаква кармична привързаност и енергийна връзка с вас. Тя може да се основава на минал живот, където имате енергийни връзки, които трябва да бъдат разрешени в този живот.

Тези връзки могат да бъдат много интензивни: много приятни, но често и доста катастрофални. Всъщност те често преминават от гореща романтична връзка, до болка и разочарование.
Овен и Везни

Овните имат магнетичен чар, който моментално привлича Везните. Нерешителността на Везните обаче започва да дразни Овните след определен период от време. От друга страна Везните не харесват в представителите на зодия Овен прибързаността и експресивността. И все пак в началото привличането между тези две зодии е огромно.

Телец и Риби

Те са пълни противоположности и може би точно заради това привличането между тях в началото е много силно. Слепи са за всичко останало и наистина биха могли да бъдат щастливи задно. Когато се опознаят обаче, откриват, че имат различия, които биха попречили на общото им бъдеще. Телците предпочитат спокойствието, за тях една вечер в дома с любимия човек е повече от прекрасна. Рибите обаче предпочитат шумните и оживени места. Нещо повече. Те са много емоционални и това понякога идва в повече на Телеца.

Рак и Козирог

Още веднъж доказваме, че противоположностите много се привличат. Раците имат нужда точно от уравновесен и силен човек, като представител на зодия Козирог. Раците обаче са прекалено обсебващи, което в един момент започва да пречи на рогатата зодия. Пренебрежителното отношение на Козирога започва да наранява Рака и краят помежду им идва много бързо. Емоционалността на Рака дразни Козирога, а студеното отношение на Козирога наранява чувствата на Рака и го кара да се чувства нежелан.

loading...