Кървава Луна тази нощ: Благоприятен период е за осъзнаване кои сме и какво искаме от живота

Тази вечер от 21,40 ч. българско време Луната навлиза във фазата на Пълнолуние. Индианските племена в миналото нарекли този период Ловджийска Луна, тъй като по това време дивечът...

978 0

Тази вечер от 21,40 ч. българско време Луната навлиза във фазата на Пълнолуние.

Индианските племена в миналото нарекли този период Ловджийска Луна, тъй като по това време дивечът вече е угоен и готов за лов, пише „Марица“, позовавайки се на „Хот Нюз“. Пълнолунието по това време е известно още и като Жътварско. Земята е натежала под уханието на есенни плодове, а житото вече е прибрано. Заради яркото си сияние, което излъчва, и което идва директно от слънчевите лъчи, Луната е известна още като Кървава.

Според астролозите Жътварското пълнолуние оказва мощно влияние върху емоционалното ни състояние през цялата предстояща седмица. Пълнолунието попада в Овен и има връзка с отношенията между хората. Това е и времето, в което сезоните се сменят, а човешкият организъм за пореден път трябва да пренастрои ритъма си от едни вибрации на други. По това време се случва и съвпадът на Венера с Марс, поради което трябва да внимавате с емоциите и отношението си към интимния партньор.

loading...