Казахстанската Ванга огласи мрачната си прогноза за 2018 година

Ясновидката Вера Лион, която е известна като „Казахстанската Ванга“, огласи прогнозата си за Русия, САЩ, Китай, ЕС, НАТО, Украйна, както и за цялата планета като цяло през 2018...

762 0

Ясновидката Вера Лион, която е известна като „Казахстанската Ванга“, огласи прогнозата си за Русия, САЩ, Китай, ЕС, НАТО, Украйна, както и за цялата планета като цяло през 2018 г.,, пише Блиц.

Според прогнозата ѝ, Русия ще подобри отношенията със САЩ и Доналд Тръмп, както и с Китай. Но между Съединените щати и Поднебесната империя ще има малка свада. Също така, НАТО и Европейският съюз ще започнат да губят своите партньори.

През 2017 г. продължаваше покачването на нивото на световния океан, ледовете по полюсите ще продължат да се топят, така че можем да очакваме много по-големи катаклизми и бедствия от миналата година. Първите примери за които са ураганът „Фредерике“ в Европа, наводнението в Париж, серията силни земетресения и изригвания на вулкани още през януари.

Започналата година, също както и 2017, ще бъде окървавена – трябва да очакваме огромен брой човешки жертви в локални конфликти и терористични актове, а някои страни дори ще изчезнат от лицето на Земята. Ще има и много авио катастрофи.

loading...