Кога ще ви застигне голямото богатство в живота според зодията ви?

АКО СТЕ ОВЕН Управлява ви импулсивният Марс. А той не обича да чака – първо действа, а после мисли, поради което често греши. За вас парите е необходимо...

1141 0

АКО СТЕ ОВЕН

Управлява ви импулсивният Марс. А той не обича да чака – първо действа, а после мисли, поради което често греши.

За вас парите е необходимо да са само средство да станете първи – и ще се появят. Но внимавайте: не се поддавайте на импулса, не забравяйте за утрешния ден.

АКО СТЕ ТЕЛЕЦ

Намирате се под управлението на Венера, под чието космическо покровителство се намират всички налични пари. Известни сте не само с умението си да печелите, но и да трупате. Най- подходящите области за вас са сферата на финансите и красотата. Сред Телците практически няма прахосници, но склонността им към хедонизъм изисква качествени и красиви
вещи – позволете си тази слабост.

АКО СТЕ БЛИЗНАЦИ

Благодарение на своя управител – вездесъщия Меркурий, възприемате живота като субстанция, преизпълнена с колосални възможности. Изменчивата въздушна стихия на Близнаците е предопределила калейдоскопична и постоянна смяна на идеи в главата ви. В сферата на комуникациите, преработката и предаването на информация, търговия, реклама нямате равни. Вървете и забогатявайте!

АКО СТЕ РАК

Вашият управител е Луната, затова стабилността във финансите за вас важна. Разделяте се с парите без особено желание. И това е правилната стратегия – трупайте и бъдете щастливи. Но перото на разходите, което не се обсъжда, са семейството, децата, родителите и… здравите врати и катинари. От това не бива да икономисвате.

АКО СТЕ ЛЪВ
Няма да забогатеете от рутинна работа, финансовата фортуна покровителства професии, свързани с шоубизнеса, театъра, организирането на празници и тържества, хазарта, състезанията. Помнете, че вие сте крал на Зодиака и за да сте богати, трябва да бъдете… щедри. И не към членовете на своя „прайд”, но и с нуждаещите се от подкрепа помощ.

АКО СТЕ ДЕВА

Не спирайте да трупате пари: благодарение на своята спестовност и разумност в харченето с годините ще станете доста осигурени. Този знак се управлява от практичната и критична Прозерпина. За сериозните Деви е важен е самият процес на работа, а паричното възнаграждение се приема като заслужено следствие от този процес.

loading...