Кога започва най-щастливият ви период според зодиакалния знак

Смята се, че в живота на всеки един човек има време, в което всичко му върви по вода – труд, образование, любов, пари… Което съвсем не значи, че...

3746 0

Смята се, че в живота на всеки един човек има време, в което всичко му върви по вода – труд, образование, любов, пари… Което съвсем не значи, че и през останалото време няма да е щастлив, но специално в този етап тревогите и негативните емоции са сведени до минимум. Нека си представим, че животът е един кръг, разделен на четири времеви сектора – детство, съзряване, зряла възраст и старост.

Сектор 1: 0‐21 години Зодии: Овен, Близнаци, Телец

Те са енергични, импулсивни, често егоистични, любопитни и тяхната движеща сила е винаги личният интерес. Точно като децата. В периода до 21‐вата си годишнина те трябва да се възползват максимално от всяка възможност. Да не се страхуват да бъдат себе си. Всичко, което решат, могат да постигат с лекота. И нека тези цели не бъдат посредствен и дребни. А такива, които дълго време ще им носят дивиденти.

Сектор 2: 22 – 40 години Зодии: Рак, Лъв, Дева

Комуникативни, суетни, държащи на своето и вярващи, че разбират от всичко. Точно, както един млад човек, който скоро е придобил своята самостоятелност и вече се чувства „голям човек“. Те имат 2 движещи сили – желание да потискат другия и интересите на семейството и приятелите си. През периода 21‐40 години, тези зодии ще се чувстват истински почитани, обичани и уважавани. Вече от тях зависи до колко ще се възползват от това. По принцип не са фенове на големите цели, но истината е, че дори те няма да им се опрат в „щастливия“ им етап.

loading...